Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Για τα δάση του Αμαζονίου η Gemma Arterton


Μέχρι τη μακρινή Βραζιλία ταξίδεψε η βρετανίδα ηθοποιός Gemma Arterton, μια από τις πιο ανερχόμενες νέες ηθοποιούς, με καριέρα στο Hollywood

που ήδη διαγράφεται λαμπρή, και με ταινίες στο ενεργητικό της που έχουν σπάσει ταμία, όπως το Prince of Persia: The Sands of Time, το Class of the Titans, ενώ ήταν το κορίτσι του James Bond στο Quantum of Solace.

Η 25χρονη ηθοποιός, συνοδευόμενη από τον δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας The Sun Ben Jackson, έκανε αυτό το μεγάλο ταξίδι με μόνο σκοπό να αποτρέψει και να συνειδητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την καταστροφή των τροπικών δασών του Αμαζονίου, που καθημερινά πέφτει θύμα δεκάδων μπουλντόζων που θέλουν να το καταστρέψουν.

Ένας νέος δρόμος ετοιμάζεται να ανοίξει στη περιοχή, όπου μένουν απομονωμένες  φυλές ανέγγιχτες από τον πολιτισμό. Ο δρόμος μπορεί να φέρει πολλές ευκολίες σε απομακρυσμένες περιοχές της Βραζιλίας, όμως για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να «θανατωθούν» δισεκατομμύρια δέντρα που δεσπόζουν στην περιοχή.

Η Gemma βρέθηκε εκεί για να συμμετέχει και να παρακολουθήσει από κοντά ένα μεγάλο πρότζεκτ που διοργανώνουν από κοινού το Sky TV, το World Wide Fund For Nature και η κυβέρνηση. Το Sky Rainforest Rescue έχει ως σκοπό να σώσει το δάσος, πληρώνοντας του κατοίκους που μένουν κοντά να προστατέψουν τα δέντρα που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου, στον οποίο έχουν δώσει το όνομα BR-364.

Η όμορφη ηθοποιός ταξίδεψε στην περιοχή, συναντήθηκε με τους ντόπιους, έζησε μαζί τους. «Το μέγεθος του τροπικού δάσους είναι απίστευτο. Όμως μόνο από ψηλά μπορείς να δεις την πραγματική καταστροφή. Ήταν μόνο μια ή δυο φορές σε πτήση μιας ώρας που είδα κάποιο σημείο εντελώς ανέγγιχτο» λέει η Gemma.

Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι η 25χρονη κοπέλα είναι παντρεμένη με τον Ιταλό Stefano Catelli, τον οποίο αν και «παράτησε» για να κάνει αυτό το ταξίδι, εύχεται να ήταν μαζί της. «Θα ήθελα πολύ ο Stefano να ήταν μαζί μου, όμως δεν μπορούσε να βρει ελεύθερο χρόνο. Θα μας άρεσε πάρα πολύ, αλλά θα ήμασταν δακρυσμένοι όλη την ώρα».

Η ταλαντούχα Gemma, που από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη μεγάλη οθόνη κέντρισε τα βλέμματα όλων, τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τις υποκριτικές της ικανότητες, αναμένεται να μας απασχολήσει ξανά σύντομα καθώς ετοιμάζει τρεις νέες ταινίες, οι οποίες σίγουρα θα ανεβάσουν τις μετοχές της στο χρηματιστήριο του Hollywood ακόμα πιο ψηλά.



















Πηγή: .protothema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: