Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Figure Flattery: Το λευκό που ξεχωρίζει


Πώς να φορέσεις το μη-χρώμα της εποχής


Κανείς τόνος δεν "μυρίζει καλοκαίρι" πιο έντονα από το λευκό - χαρούμενο και φωτεινό από τη μία, απόλυτο και κάπως τρομακτικό από την άλλη, μιας και (σε αντίθεση με το μαύρο) δεν χαρίζεται στα κάθε είδους "ψεγάδια". Αν η προοπτική να φορέσεις ένα λευκό παντελόνι ή ένα "μικρό λευκό φόρεμα" σε κάνει να χάνεις το χρώμα σου, η Stylista σου έχει μερικά ευχάριστα νέα και χρηστικά tips, ώστε να συμφιλιωθείς όχι μόνο με την ιδέα, αλλά και με μερικά από τα πιο όμορφα ρούχα της σεζόν.


- Μην ξεχνάς ότι, εκτός από το "μικρό λευκό φόρεμα", υπάρχουν και άλλα super hot κομμάτια που φοριούνται πανεύκολα, όπως το λευκό μπλέιζερ, έτοιμο να ομορφύνει κάθε σωματότυπο (ειδικά τον μεσογειακό) και κάθε σύνολο με την εξαίσια παρουσία του.
- Μιλώντας για "μικρό λευκό φόρεμα", εκτός από το εφαρμοστό body-conscious (τέλειο ρούχο για να αποκτήσει καμπύλες μια μονοκόμματη "αγορίστικη" σιλουέτα), υπάρχουν άπειρα φορέματα σε ρομαντικό στυλ, πιο "χαλαρή" εφαρμογή και μήκος που φλερτάρει με το γόνατο - πολύ, μα πολύ καλύτερα, αν όχι τέλεια, ειδικά αν συνδυάσεις με μαύρισμα.
Το Μαύρισμα: Ένας υπέροχος τρόπος να φορέσεις το λευκό, όχι μόνο γιατί δημιουργείται αυτή η πανέμορφη αντίθεση μεταξύ λευκού ρούχου-εξωτικής επιδερμίδας, αλλά και γιατί το μαύρισμα έχει αυτόν τον μαγικό τρόπο να εξομαλύνει κλασικά "ψεγάδια" (κυτταρίτιδα, χαλάρωση) πάνω στην κατά τα άλλα απίθανη κορμάρα μας. Προτείνουμε πάντως γενικά (και ειδικά αν φοράς συχνά λευκό) να μην επιδεικνύεις υπερβάλλοντα ζήλο κάτω από τον ήλιο και να μην γκαργκανιάζεις, γιατί το αποτέλεσμα δείχνει κάπως αφύσικο λόγω του εντελώς ακραίου κοντράστ.
Το λευκό τοπ: Ένα τρικ ανεκτίμητης αξίας που απογειώνει τον σωματότυπο-αχλάδι, αν συνδυαστεί με σκουρόχρωμο παντελόνι ή φούστα, επιφέροντας την επιθυμητή οπτική ισορροπία μεταξύ άνω και κάτω μέρους του σώματος.
Η επένδυση / η φόδρα: Κάτω από ένα "μικρό λευκό φόρεμα" ή ένα λευκό μπικίνι, η αναζήτηση ενός κομματιού με φόδρα ή επένδυση αντίστοιχα κάνει την τεράστια διαφορά. Στην πρώτη περίπτωση, επιτρέπει να μη διαγράφονται τα ανεπίτρεπτα μέσα από το ύφασμα, στη δεύτερη περίπτωση επιτρέπει να μην αναδύεσαι από το νερό φέρνοντας μαζί σου εκτός από κοχύλια και τα μύρια χίλια (κάποια κάνει γυμνισμό και δεν το ξέρει καν). Εναλλακτικά, ένα κλασικό κομμάτι lingerie (ναι, το λευκό κομπινεζόν, δεν είν΄ ντροπή, κάτι ξέραν οι παλιές) μπορεί να σώσει τη φούστα που σου έρχεται μια χαρά στις διαστάσεις, αλλά το ύφασμά της τείνει να μαρκάρει τον εσωτερικό κόσμο της επιδερμίδας σου. Προτείνουμε να γίνει τώ-ρα comeback του λευκού κομπινεζόν.
Το λευκό παντελόνι: Αν αποφύγεις τα skinny ελαστικά και τα λεπτά ζέρσεϊ, τα φαρδιά παντελόνια και οι boyfriend γραμμές αποδεικνύονται απολύτως ασφαλείς προτάσεις. Τίποτα δεν διαγράφεται και αποφεύγεις τη διαγραφή από τις λίστες των καλλίγραμμων.
Δαντέλα και διαφάνεια: Πάνω σε ένα μαυρισμένο κορμί, αποκαλύπτουν το δέρμα μόνο στον επιθυμητό βαθμό. Συνδύασε με ένα όμορφο σετ λευκών εσωρούχων που αξίζει να φανεί ή με το μπικίνι σου και θα είσαι μια θεά σε κοινή θέα.
"Αχλάδι" για φάγωμα: Από τον βασικό κανόνα που επιβάλλει τη γραμμή Α, την full skirt και το μίντι μήκος ως τις κολακευτικότερες επιλογές για τον σωματότυπο-αχλάδι, δεν εξαιρούνται οι λευκές φούστες.
- Το λευκό playsuit (ολόσωμη φόρμα-σορτς) και η λευκή καφτανο-τυνίκ είναι δύο υπέροχες, σέξι και άκρως καλοκαιρινές options για τη σιλουέτα με "αντρικά" παχάκια, που συνήθως συνδυάζει τα παχάκια στην κοιλιά ή τη γύρω της περιοχή με καλλίγραμμα πόδια (κρύβεις ό,τι θέλεις να κρύψεις, αποκαλύπτεις το δυνατό σου σημείο).
- Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν στάθηκε ικανό να σε πείσει να τολμήσεις το λευκό, θυμίσου τα αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι λευκές πλατφόρμες ή μια λευκή crochet τσάντα είναι ο απολύτως ασφαλής και αλάνθαστος τρόπος να εντρυφήσεις στο καλοκαιρινότερο μη-χρώμα!

Πηγή: stylista.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: