Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Eξωτικό μαύρισμα χωρίς ήλιο [με σούπερ βιταμίνες]



Προστατεύσου από τον ήλιο και τις συνέπειές του στην επιδερμίδα σου και απόκτησε την πολυπόθητη χρυσαφένια απόχρωση πριν βγεις στην παραλία.


Στη χώρα μας έχουμε μάθει να αγαπάμε τον ήλιο. Ανυπομονούμε να έρθει το καλοκαίρι, και ακόμη και το χειμώνα εκνευριζόμαστε αφάνταστα όταν ο καιρός είναι μουντός. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, είναι ότι ο ήλιος, εκτός από τη βιταμίνη D που σου προσφέρει και την απίστευτα καλή διάθεση που προκαλεί, έχει και τις συνέπειές του, τόσο στην υγεία σου όσο και στην ομορφιά σου.

Πώς θα μαυρίσεις χωρίς ήλιο Στη θεωρία ξέραμε ότι το καρότο βοηθά στο μαύρισμα. Στην πράξη όμως; Εάν το είχες δοκιμάσει ποτέ, θα ήξερες ότι το βήτα-καροτένιο που περιέχει βοηθά εξαιρετικά στο μαύρισμα και μάλιστα χαρίζει ξεχωριστή... καλοκαιρινή απόχρωση στο δέρμα. Πρόσφατη έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ έδειξε ότι το χρώμα που θα αποκτήσεις καταναλώνοντας τρόφιμα πλούσια σε βήτα-καροτένιο,είναι πιο ελκυστικό στο άλλο φύλο και από το φυσικό σου, αλλά και από το μαύρισμα που χαρίζει ο ήλιος. Εάν καταναλώνεις αρκετή ποσότητα τέτοιων προϊόντων, σε 2 μήνες θα έχεις απίστευτο μαύρισμα χωρίς να έχεις κάτσει λεπτό στον ήλιο, επισημαίνουν οι ερευνητές. Πού θα βρεις βήτα-καροτένιο; Σε πορτοκάλι, δαμάσκηνο, βερίκοκο, καρότο, γλυκοπατάτα, λάχανο, σπανάκι, κόλιαντρο, αλλά και σε συμπληρώματα διατροφής.

Πώς θα προστατεύσεις το δέρμα σου Απόφυγε την έκθεση στον ήλιο τις ώρες που η ακτινοβολία είναι πιο ισχυρή, δηλαδή μεταξύ 11το πρωί με 4 το απόγευμα. Το γνωρίζουμε όλοι, αλλά σπάνια το πράττουμε. Ποτέ, μα ποτέ μη βγαίνεις από το σπίτι χωρίς το αντηλιακό σου. Οι δερματολόγοι συστήνουν τη χρήση αντηλιακού όλον το χρόνο, ακόμη και όταν έχει συννεφιά και δε φαίνεται ούτε αχτίδα φωτός. Εσύ μπορεί να μην το καλαβαίνεις, όμως ακόμη και τότε η ακτινοβολία υπάρχει και ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για τη γήρανση της επιδερμίδας σου. Επιπλέον, βάλε τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά στη διατροφή σου. Τα αντιοξειδωτικά είναι φυσικές ουσίες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες οξειδώνουν τα κύτταρα και είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση τους. Plus Εφοδιάσου με καπέλο – οι μητροπόλεις της μόδας το ανέδειξε σε hot αξεσουάρ στις πασαρέλες για φέτος το καλοκαίρι.
Προτάσεις

1. Cell-Life
Ο καλύτερος συνδυασμός ισχυρών αντιοξειδωτικών, που εξουδετερώνει τη δράση των ελεύθερων ριζών, προστατεύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη και, συνεπώς, τους ιστούς του δέρματος από τη γήρανση και την εμφάνιση ρυτίδων. Βοήθα στην ανάπλαση του δέρματος και τη μείωση των φλεγμονών από τα ηλιακά εγκαύματα. Περιέχει μέγιστα επίπεδα 12 αντιοξειδωτικών θρεπτικών συστατικών, φυσική πηγή βιταμίνης E και μείγμα καροτενοειδών. Για περισσότερες πληροφορίες, Douni Health Products, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Quest Vitamins στην Ελλάδα, τηλ.: 210 9941451, fax: 210 9916815, www.douni.gr/.

2. Beta Carotene
Έχει σημαντικές αντιοξειδωτικές και προστατευτικές ιδιότητες. Απαραίτητη στην αντιμετώπιση της γήρανσης και την καταπολέμηση των κηλίδων του δέρματος. Προωθεί το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας και ενισχύει την άμυνά του ενάντια στη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Η φυσική βήτα καροτίνη της Health Aid παρασκευάζεται από την καλύτερη ποιότητα φυσικής βήτα καροτίνης από θαλάσσια φυτά (Dunaliecia salina), τα οποία συλλέγονται από τις αμόλυντες λίμνες Whyalla της N. Αυστραλίας. Εισάγεται από την Αγγλία και πωλείται μόνο στα φαρμακεία. Pharma Center ΑΕ, τηλ.: 210 9604511, www.pharmacenter.gr/.

3. Solgar Super Acai Extract
Απόκτησε προστασία από τον ήλιο, αντιοξειδωτική δράση και ενίσχυση του μεταβολισμού με το Super Acai της Solgar. Το acai, ο καρπός ενός φοίνικα στις ζούγκλες του Αμαζονίου, αποτελεί μία από τις super τροφές, αφού συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό αντιοξειδωτικών, ιχνοστοιχείων, βιταμινών, συμβάλλοντας στην ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος, στον έλεγχο του βάρους, λειτουργώντας αντιγηραντικά και προστατεύοντας από το οξειδωτικό στρες και την επικίνδυνη υπεριώδη ακτινοβολία. Στα φαρμακεία. Εισάγεται συσκευασμένο από τις ΗΠΑ. Διανέμεται από την ΙSO-Plus AE, τηλ.: 210 9579 707, fax: 210 9572 16, e-mail: info@iso-plus.gr/.

4. Antioxidant Formula
Το Antioxidant Formula είναι ένας μοναδικός αντιοξειδωτικός συνδυασμός βιταμινών A, C, E, σεληνίου φυσικής προέλευσης και λυκοπένιου από ντομάτα, για την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση των κυττάρων. Συμβάλλει στην αναζωογόνηση και προστασία των κυττάρων, καθυστερεί το ρυθμό της γήρανσης και ενισχύει την άμυνά τους. Και ανανεωμένα κύτταρα σημαίνει ανανέωση της ομορφιάς μας κάθε μέρα! Από την Power Health. Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας: 210 2821500, power@powerhealth.gr/.
Πηγη:shape.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: