Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Η μαγεία των εξτένσιον σε σαγηνεύει


Τα εξτένσιον κόβουν την ανάσα αυτό το καλοκαίρι!

Θα ήθελες να έχεις μακριά μαλλάκια που κόβουν την ανάσα αυτό το καλοκαίρι όπως οι διάσημες; Τότε η μαγική λέξη είναι τα εξτένσιον που σου χαρίζουν το μήκος που θέλεις και εκείνες το ξέρουν πολύ καλά. Για να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα εξτένσιον διάβασε παρακάτω και ρίξε μια ματιά στις διάσημες που υπέκυψαν στο μαγικό μήκος αυτό το καλοκαίρι!



Γενικά: οι σταρ για να έχουν πλούσιο και μακρύ μαλλάκι επιλέγουν να τοποθετήσουν εξτένσιον στα μαλλάκια τους μιας και όπως όλες ξέρουμε χαρίζει πολύ θηλυκότητα σε κάθε γυναίκα.
Η Μπιγιονσέ λέει ναι στις χρυσές τούφες και συγκλονίζει!
Η Μπιγιονσέ λέει ναι στις χρυσές τούφες και συγκλονίζει!
Ποιες το έκαναν:Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Φέργκι, Κιμ Καρντάσιαν, Τζέσικα Άλμπα, Τζέσικα Σίμσον είναι λίγες μόνο από τις διάσημες που έδωσαν έξτρα χάρη, μήκος αλλά και όγκο στα μαλλάκια τους.
Μήκος λέω και κλαίω:αν θέλεις να δώσεις μήκος στο μαλλάκι σου τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τους ειδικούς που θα σου πουν ακριβώς πόσες τούφες χρειάζεται να τοποθετήσεις στα μαλλάκια σου για να πετύχεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Η τεχνική τοποθέτησης παίζει τεράστιο ρόλο αλλά και το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στις ενώσεις. Οι ενώσεις είναι από κερατίνη ή σιλικόνη δεν πρέπει να επιβαρύνεις την τρίχα και να βάζεις μαλακτική κρέμα σε αυτό το σημείο.
Μια τρέσα για το καλοκαίρι θα 'σαι και εσύ: οι τρέσες είναι τέλειες αφού δεν απαιτούν καμία ένωση και άρα αποκλείεται να σου καταστρέψουν έστω και στο ελάχιστο την τρίχα. Οι τρέσες από φυσική τρίχα είναι ιδανικές αφού το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο φυσικό και δε φαίνεται ψεύτικο. Τα καταστήματα με είδη κομμωτικής και τα κομμωτήρια έχουν μια ποικιλία από τρέσες και καλά θα κάνεις με τη συμβουλή του κομμωτή σου θα βρεις αυτή που ταιριάζει χρωματικά τέλεια στα μαλλάκια σου. Οι τρέσες που μπορείς αν χρησιμοποιείς και μόνη σου αν θέλεις να κάνει μια ιδιαίτερη εμφάνιση σε ένα event είναι μια πολύ καλή λύση αφού έχουν ειδικά κλιπ που τοποθετούνται στα μαλλιά.
Μαλλάκι ξανθό και μακρύ της Τζέσικα Σίμσον... καμάρι!
Μαλλάκι ξανθό και μακρύ της Τζέσικα Σίμσον... καμάρι!
Όγκος, όγκος περισσότερος όγκος: αν έχεις λεπτή τρίχα και θέλεις να αποκτήσεις πιο πλούσιο, φουντωτό μαλλάκι τότε οι τούφες που θα χρειαστείς θα σου χαρίσουν όγκο. Το βασικό είναι να δημιουργηθεί ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα και να μην υπάρχουν κενά ή ανομοιομορφίες σε κάποιο μέρος του μαλλιού σου, πράγμα το οποίο εξαρτάται και από τον αριθμό που θα χρησιμοποιήσεις αλλά και κυρίως από τον τρόπο με τον οποίο θα τοποθετηθούν έτσι ώστε να "δένουν" αρμονικά με το υπόλοιπο.
Πόσο διαρκεί η (μακριά) χαρά: ο χρόνο ζωής των εξτένσιον ποικίλλει ανάλογα με το είδος της τρίχας που χρησιμοποιείς αλλά και με το κατά πόσο τα προσέχεις και τα φροντίζεις σωστά. Μέχρι 4 με 6 μήνες είναι γενικά ο χρόνος ζωής των εξτένσιον με κερατίνη ενώ πλέον η ένωση σιλικόνης θεωρείται πασέ και είναι πιο εύκολο να καταστραφεί και να λιώσει.
Χρυσή μου τούφα: για να ανανεώσεις το λουκ σου μπορείς απλά να προσθέσεις έξτρα τούφες στα μαλλάκια σου σε όποιο χρώμα θες, όπως έκανε και η Μπιγιονσέ και τις ταίριαξε με το λουκ της σε χρυσή απόχρωση. Πρόκειται για τούφες που "μπαίνουν" και "βγαίνουν" εύκολα και απλά ενώ σου χαρίζουν έξτρα λάμψη και αέρα γκλάμουρ!
Καταστρέφει την τρίχα σου; Υπάρχει η φήμη ότι τα εξτένσιον καταστρέφουν την τρίχα σου, όμως το να εμπιστευτείς κάποιον επαγγελματία που ξέρει πώς θα το κάνει σωστά παίζει εδώ τεράστιο ρόλο. Αν τα εξτένσιον τοποθετηθούν σωστά στα μαλλιά δε θα σου καταστρέψουν καθόλου την τρίχα. Βέβαια οι τούφες που κολλάνε με ειδική διεργασία επάνω στη φυσική σου τρίχα δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσουν μικροζημιά στις ενώσεις, δηλαδή το σημείο που η φυσική σου τρίχα και η πρόσθετη κολλήσουν μεταξύ τους, ειδικά όταν πρόκειται για επιμήκυνση της τρίχας.
Πώς θα τα φροντίσεις σωστά: όταν πέφτεις για ύπνο πρέπει το μαλλάκι σου να είναι στεγνά και όχι νωπά γιατί το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσεις με απίστευτους κόμπους που εκτός του ότι είναι αντιαισθητικοί θα σε πονέσουν και πολύ μέχρι να τους ξεμπερδέψεις. Όταν κάνεις το λουσιματάκι σου καλό είναι να είσαι όρθια έτσι ώστε να αποφύγεις τον κίνδυνο να μπλεχτούν μεταξύ τους και να μην ξεμπλέκονται με τίποτα. Αν οι ενώσεις είναι από κερατίνη ή σιλικόνη δεν πρέπει να επιβαρύνεις την τρίχα και να βάζεις μαλακτική κρέμα σε αυτό το σημείο.
Πηγη:womenonly.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: