Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Μια βραδιά με τη Μποφίλιου


Μια βραδιά με τη Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων για μία και μοναδική συναυλία στην πρωτεύουσα την Τρίτη 5 Ιουλίου.

Το rendez-vous της με το αθηναϊκό κοινό ανανεώνει η Νατάσσα Μποφίλιου, στη μοναδική καλοκαιρινή της συναυλία στην πρωτεύουσα, που διοργανώνει η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, την Τρίτη 5 Ιουλίου.

Μετά τις πρόσφατες, εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στο πλευρό του Σταύρου Ξαρχάκου, η νεαρή ερμηνεύτρια μοιράζεται τον συγκινησιακό της κώδικα, σε ένα εξωστρεφές live.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια του ρεπερτορίου της, από την «Ασπιρίνη» έως το «Εν Λευκώ» κι από το «Σ' έχω βρει και σε χάνω» έως το «Μέτρημα», που θα αποδώσει με την γνώριμη, αυθεντική κι εκρηκτική της ερμηνεία.

Με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου κλείνει τον κύκλο του δίσκου «Εισιτήρια Διπλά» και ετοιμάζεται για νέα ταξίδια.

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
Πηγη:queen.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: