Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Μια λίστα για κάθε σωστή νοικοκυρά

Μια οργανωμένη λίστα για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ μπορεί να αποβεί σωτήρια, ώστε να μην μπαίνετε για τις ανάγκες του σπιτιού και να βγαίνετε με διάφορα άχρηστα προϊόντα...
Το site της Τζένης Μπαλατσινού φιλοξενεί χρήσιμες συμβουλές και για τις καλές νοικοκυρές.

•Οργάνωση: Tα ψώνια από το σούπερ μάρκετ χρειάζονται σίγουρα καλή οργάνωση και μόνο η νοικοκυρά του σπιτιού μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της!

•Μολύβι και χαρτί: Ένα μικρό τετράδιο στο πάγκο της κουζίνας ή ένα σημειωματάριο με μαγνήτη στο το ψυγείο μπορούν να σας δώσουν τη λύση. Σημειώστε εκεί κάθε έλλειψη που εντοπίζετε στα ντουλάπια και το ψυγείο σας. Έτσι δεν θα έχετε το άγχος μη τυχόν ξεχάσετε να ψωνίσετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

•Μενού: Κάνοντας ένα μικρό προγραμματισμό στο μαγείρεμα της εβδομάδας θα μπορέσετε να σημειώσετε τι σας χρειάζεται ακόμα και τρεις μέρες μετά. Τα ανάλογα υλικά θα μπουν στη λίστα και δε θα περάσετε άλλη βραδιά με τη σκέψη τι θα μαγειρέψω αύριο.

•Επιλογή ημέρας: Καλό θα ήταν να επιλέξετε μια συγκεκριμένη ημέρα για τα εβδομαδιαία ψώνια. Συνήθως η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι επικρατέστερες. Εν όψη του weekend, όλη η οικογένεια θα μαζευτεί στο σπίτι και οι “επισκέψεις” σε ντουλάπια και ψυγείο θα είναι συχνότερες.

•Με την τσάντα στο χέρι: Και ενώ είστε έτοιμες να φύγετε για την αποστολή «σούπερ- μάρκετ» κάντε έναν τελευταίο έλεγχο για ελλείψεις στα προϊόντα άμεσης ανάλωσης όπως γάλα , καφές , δημητριακά , ψωμί κτλ.

•Προσφορές: Και επειδή οι καιροί το επιτάσσουν μην τις αγνοείτε. Αν είναι να βάλετε κάτι παραπάνω στο καρότσι σας ας είναι προϊόντα που υπάρχουν σε πρόσφορα χωρίς ημερομηνία λήξης. Έτσι θα επωφεληθείτε σε προϊόν αλλά και σε τιμή.

Πηγή: jenny.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: