Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Το άγχος της παραλίας


Αξίζει τον κόπο κάθε χρονιά να σας καταβάλλει τόσο πολύ το άγχος για το πώς είναι το σώμα σας στην παραλία και το αποτέλεσμα της τελευταίας στιγμής
και της εξαντλητικής δίαιτας να είναι πάντα προσωρινό;

Η ψυχική ηρεμία σίγουρα δεν διασφαλίζεται με καμία στερητική προσπάθεια της τελευταίας στιγμής γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιο κιλό που πρέπει να χαθεί, λίγη παραπάνω κυτταρίτιδα και κάποια πρωτοεμφανιζόμενη ραγάδα.

Φέτος λοιπόν προσπαθήστε να εκτιμήσετε τον εαυτό σας με τα ελαττώματα και τις αδυναμίες του και αν πραγματικά θέλετε να ασχοληθείτε μαζί του, κάντε το με αγάπη, με τους εξής τρόπους:

1) Φροντίστε το σώμα σας όλη τη διάρκεια του χρόνου, όσο περισσότερο μπορείτε.

2) Μην ακολουθείτε εξαντλητικές δίαιτες αλλά φροντίστε το με ένα πρόγραμμα υγιεινής & ισορροπημένης διατροφής, με διάρκεια.

3) Μειώστε το κάπνισμα και την χρήση αλκοολούχων ποτών, αντικαθιστώντας τα με φυσικούς χυμούς, ανθρακούχο νερό & light αναψυκτικά.

4) Μειώστε την κατανάλωση λιπαρών τροφών & έτοιμου φαγητού, φροντίστε μόνες σας τι θα φάτε, θυμηθείτε ότι η τροφή είναι το καύσιμο του οργανισμού μας.

5) Ξαναγνωριστείτε με το σώμα σας. Κάντε μασάζ, βάλτε κρέμες και παρατηρήστε τις ανάγκες και τα ελαττώματά σας.

6) Σηκωθείτε από την ξαπλώστρα: περπάτημα, κολύμπι και ρακέτες θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε.

Σκοπός λοιπόν δεν είναι να αποκτήσετε το σώμα που πάντα ονειρεύεστε αλλά να εξασφαλίσετε την ψυχική και σωματική σας υγεία, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου.

ΠΗΓΗ: nutrimed.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: