Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Στην Αυστρία χωρίς Σισέ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο, αφού ο Γάλλος επιθετικός δεν μετέβη στην Αυστρία με τον Παναθηναϊκό.
Το όνομα του δεν συμπεριλήφθηκε σε όσους μεταβούν στο Κιτζμπούελ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και παραμένει στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις.

Αντίθετα, ο Φερέιρα αποφάσισε ότι την ομάδα θα ακολουθήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του και να μην κόψει κανένα. Ο Πορτογάλος επιθυμεί να τους τσεκάρει όλους, ώστε να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή άποψη και να καταλήξει σε ποιους υπολογίζει εν όψει της νέας σεζόν. Πλην του Σισέ, οι μοναδικοί που "κόπηκαν" είναι οι νεαροί Λαγός, Καπίνος και Μαυρίας, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Την 27μελη αποστολή απαρτίζουν οι: Τζόρβας, Κοτσόλης, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Νίνης, Πετρόπουλος, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Πλεσί, Ιωαννίδης, Βύντρα, Λέτο, Καρνέζης, Μπιέρσμιρ, Φουρλάνος, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Δημούτσος, Μούν, Λεοντίου, Μπουσόνγκ.

Πηγή: pamesports.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: