Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Α. Βίσση: "Μεγάλωσα με το φαγητό της μαμάς μέχρι που άρχισα τις δίαιτες"


Η Άννα μαγειρεύει και μιλάει για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, για το πως μια σταρ βιώνει την κρίση και την απόφαση της κόρης της να μείνει στο εξωτερικό!

Η Άννα Βίσση ήταν η "οικοδέσποινα", την Πέμπτη το βράδυ, στην φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Bungalow White στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Gastronomy, γνωρίζοντας την ευαισθησία της, διάλεξε την διάσημη τραγουδίστρια να μαγειρέψει για την ενίσχυση του έργου της "Κιβωτού του Κόσμου". Η Άννα άφησε λοιπόν για λίγιο το μικρόφωνο και μπήκε στην κουζίνα!

Μιλώντας στην κάμερα του TV Makedonia, η Άννα Βίσση εξέφρασε την αγανάκτιση και την απογοήτευσή της για την κατάσταση, που επικρατεί στην Ελλάδα. "Είναι αντίξοες οι συνθήκες για να χαρεί κανείς ένα ωραίο φαΐ. Εγω συμβολικά διάλεξα να μαγειρέψω ένα φαγητό που έρχεται από την πατρίδα μου την Κύπρο. Ένα φαΐ που μου μαγείρευε η μάνα μου, που έχει στιγματίσει τα παιδικά μου χρόνια... Μεγάλωσα με τις μυρωδιές και τις γεύσεις του μέχρι, που άρχισα τις δίαιτες", ανάφερε χαρακτηριστικά.

Η Άννα πήρε θέση και για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, η ψήφιση του οποίου δημιούργησε το χάος τις προηγούμενες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας και η εφαρμογή του αναμένεται να επιφέρει ακόμα περισσότερα προβήματα στους Έλληνες. "Πίσω απ' όλη αυτή την προδοσία, γιατί μιλάμε για προδοσία μιας και κρατάει από μακριά όλο το πρόβλημα, μοιάζει να είναι άλυτο, μοιάζει να είναι πάρα πολύ δύσκολο. Κανείς δεν ξέρει ποιά είναι η σωστή απόφαση και αυτό είναι το πράγμα που μας φοβίζει όλους μας", δήλωσε η τραγουδίσρια.

"Είμαι φοβισμένη, είμαι λυπημένη και θα είμαι από τους πρώτους που θα βοηθήσουν στο ξεκίνημα μιας κίνησης αλληλεγγύης. Κανείς δεν μπορεί να μπεί στα παπούτσια κανενός. Όλοι υποφέρουμε με τον τρόπο που υποφέρουμε. Άλλοι πάρα πολύ και άλλοι... πάρα πολύ. Όλοι υποφέρουμε, όλοι χάνουμε πράγματα, χάνουμε την διάθεση μας και την όρεξη μας για ζωή", συνέχισε η ίδια.

"Θέλω να ευχηθώ σε αυτούς που πραγματικά υποφέρουν και είναι οι πιο άδικα, που πληρώνουν όλη αυτή την προδοσία, να λήξει γρήγορα το πρόβλημα. Επικαλούμαστε... Τι να πω; Το Θεό!", είπε.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν μια σταρ του μεγέθους της Άννας Βίσση μπορεί να αντιληφθεί την κρίση: "Συμπάσχουμε όλοι και λυπάμε πάρα πολύ σαν πολίτης αυτού του τόπου, αυτού του πλούσιου τόπου, το λέω και ανατριχιάζω γιατί η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που δε θα έπρεπε να ανησυχούμε. Θα έπρεπε να δίνουμε το παράδειγμα του πλούτου, γιατί έχουμε πλούτο, είμαστε διαμάντι, παράγουμε υπέροχα πράγματα, original πράγματα και όπου ταξιδεύω στον κόσμο λέω την λέξη "Ελλάδα" και όλοι στέκονται εκστασιασμένοι".

Τέλος, ρωτήθηκε για την επιλογή της κόρης της, Σοφίας να ζήσει στο εξωτερικό αλλά και χιλιάδων άλλων Ελληνόπουλων, που φεύγουν στο εξωτερικό λόγω κρίσης. "Κοίταξε, Ελληνόπουλα φεύγουν εδώ και πολλά χρόνια για να γυρίσουν ελπίζω με γνώσεις και να στηρίξουν αυτόν τον τόπο. Εγώ επειδή ταξιδεύω πάρα πολύ, είτε Αυστραλία πάω και έρχομαι σε επαφή με τον ελληνισμό σας λέω πως όλοι θέλουν να γυρίσουν στην Ελλάδα, αγαπάνε την Ελλάδα, η Ελλάδα είναι αναντικατάστατη, είναι υπέροχη και πιστεύω ότι τα παιδιά της οταν γυρίζουν πίσω και μοιράζουν αυτό που μάθανε ειναι ότι πιο αισιόδοξο", εξήγησε η Άννα.
Πηγη:tlife.gr-newsit.gr



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: