Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Η κρίση έπληξε και την Ελισάβετ


Προκειμένου να συνάδει με τη λιτότητα που έχει κηρύξει η κυβέρνηση, το Μπάκιγχαμ μείωσε τις δαπάνες της βασίλισσας Ελισάβετ Β'
που καλύπτονται από τους Βρετανούς φορολογούμενους κατά 5% το προηγούμενο έτος , όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι υπηρεσίες της βασίλισσας.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του παλατιού,οι επίσημες δαπάνες της βασίλισσας, που καλύπτονται από δημόσια χρήματα, μειώθηκαν κατά 5,3% στις 32,1 εκατομμύρια λίρες (35,6 εκατομμύρια ευρώ).

"Η βασίλισσα επιθυμεί πραγματικά το παλάτι να συνεχίσει να μειώνει τις δαπάνες του, σύμφωνα με τις μειώσεις των δημοσίων δαπανών", δήλωσε ο Αλαν Ρέιντ, υπεύθυνος για τα οικονομικά της Ελισάβετ Β', ο οποίος τόνισε ότι "τα πέντε τελευταία χρόνια οι επίσημες δαπάνες της βασίλισσας έχουν μειωθεί κατά 19%".

Η μείωση αυτή θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια ακόμη καθώς οι Βρετανοί βουλευτές επικύρωσαν την προηγούμενη εβδομάδα μία ιστορική μείωση κατά 9% των χρημάτων που δίνονται στη βασιλική οικογένεια μέχρι το 2015.

Αντίθετα ο πρίγκιπας Κάρολος αύξησε το προηγούμενο έτος σχεδόν κατά 18% τις δαπάνες του που καλύπτονται από το βρετανικό κράτος, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του την προηγούμενη εβδομάδα.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: