Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ξύδι και χαμομήλι! Το προϊόν που θα σου χαρίσει υπέροχες ξανθιές ανταύγειες!

"Για να ανοίξουν τα μαλλιά μου το καλοκαίρι η μαμά μου με λούζει με χαμομήλι"! Αυτό πρέπει να είναι το πρώτο beauty tip που είχα ακούσει στην ζωή μου,
εκεί γύρω στο δημοτικό από αγαπημένη μου φίλη η οποία επέστρεφε τον Σεπτέμβριο στο σχολείο με λαμπερά κατάξανθα μαλλιά.

Έκτοτε, έχουν περάσει πολλά, πολλά χρόνια και εκατοντάδες beauty tips από τα αυτιά μου. Αλλά αυτό το ολοκαίνουριο μπουκάλι που έφτασε σήμερα το πρωί στο γραφείο του TLIFE στάθηκε η αφορμή να θυμηθώ ξανά την αγαπημένη φίλη!

Πρόκειται για ένα Διάλυμα Ξυδιού με Χαμομήλι από την εταιρία Klorane, ένα προϊόν που ήρθε για να μην πεδεύεσαι βράζοντας χαμομήλια! Διότι αυτό το μείγμα χαρίζει λαμπερές, ξανθιές ανταύγειες σε ξανθές και καστανόξανθες.

Πώς χρησιμοποιείται; Μπορείς να το απλώσεις σκέτο σε βρεγμένα, καθαρά μαλλιά και να ξεπλύνεις με λίγο δροσερό νερό ή εναλλακτικά να διαλύσεις δύο καπάκια ξυδιού σε ένα λίτρο δροσερό νερό και να το χρησιμοποιήσεις στο τελευταίο ξέβγαλμα.

Ζήτησέ το στα φαρμακεία σαν Vinaigre Camomille και τσέκαρε και την ολοκληρωμένη σειρά με mousse, σαμπουάν και κρέμα, επίσης για ξανθά μαλλιά. Το συγκεκριμένο προϊόν θα σου κοστίσει περίπου €13.00.

Bonus tip: αν είσαι μελαχρινή δυστυχώς δεν θα δεις διαφορά, παρά μόνο μια ελαφριά λάμψη. Δεν θα μείνεις όμως, παραπονεμένη! Έρχονται σύντομα πολύτιμα beauty tricks και για εμάς τις μελαχρινές. Stay tuned!

Πηγή: tlife.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: