Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

"Για να με κερδίσει μία γυναίκα πρέπει να έχει γαϊδουρινή υπομονή"

Ο Κώστας Καραφώτης έγινε 33 ετών και πιο ώριμος από ποτέ "υποκλίνεται" -όπως είναι και ο τίτλος της νέας του δουλειάς-

σ΄ έναν διαχρονικό καλλιτέχνη και στον άνθρωπο που κάνει τρεις δουλειές για να θρέψει την οικογένειά του.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΕΓΩ! ο Κώστας Καραφώτης δηλώνει μόνος και εξομολογείται τι πρέπει να έχει μία γυναίκα για να τον κερδίσει. "Πάντα έδινα σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά για να με κερδίσει μια γυναίκα, πρέπει να έχει και άλλα πολλά, όπως υπομονή.. .γαϊδουρινή, για να μπορεί να με αντέξει. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος στη συμβίωση, ούτε στη συνεννόηση. Είμαι κυκλοθυμικός, νευρικός, πολλές φορές δεν αντέχω ούτε ο ίδιος τον εαυτό μου. Η γυναίκα θέλω να έχει έντονο χαρακτήρα, έντονη προσωπικότητα. Δεν μπορώ τη μετριότητα και τον αδιάφορο χαρακτήρα."



"Είστε "ανατολίτης" στις σχέσεις σας;", είναι η ερώτηση που ακολουθεί και η απάντηση που δίνει ο Κώστας Καραφώτης είναι σίγουρα χαρακτηριστική του προφίλ του. "Αρκετά! Φοβάμαι να πω πολύ, για να μην ακουστεί πολύ συντηρητικό. Γιατί το να είσαι Ανατολίτης ούτε αυτό είναι στη μόδα. Σε θεωρούν λίγο παράξενο αν πεις ότι είσαι Ανατολίτης και θέλεις κάπως τη γυναίκα. Ακόμα και αυτό περίεργο θεωρείται στις μέρες μας".

Όσο για το εάν έχει κοροϊδέψει γυναίκα, δηλώνει: "Και με έχουν κοροϊδέψει και έχω κοροϊδέψει, αλλά δεν θα ήθελα να το ξανακάνω. Όσο μεγαλώνουμε, αλλάζουν τα πράγματα".
Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: