Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Οι σταρ έχουν τα δικά τους δωμάτια...ροχαλητού


Μετά το τζακούζι, την πισίνα και το ελικοδρόμιο το νέο «must» στα σπίτια των αστέρων είναι το λεγόμενο snoratorium ή αλλιώς δωμάτιο ροχαλητού.


Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα κοινό υπνοδωμάτιο. Στην πραγματικότητα όμως είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εγγυάται ήσυχες νύχτες στους οικοδεσπότες, όταν φιλοξενούν....θορυβώδεις καλεσμένους. Είναι ενισχυμένο σε επίπεδο ηχομόνωσης, διαθέτει χαμηλό φωτισμό που προδιαθέτει για καλύτερη ξεκούραση, καθώς και υγραντήρα για να προλαμβάνει την ξηρότητα των βλεννογόνων της μύτης και του λαιμού.

Ένας από τους διάσημους σταρ που ζήτησε πρόσφατα να μετατραπεί ένας ξενώνας της κατοικίας του σε δωμάτιο ροχαλητού είναι ο Τομ Κρουζ, αναζωπυρώνοντας έτσι τις φήμες που τον ήθελαν να κοιμάται σε χωριστό κρεβάτι από τη σύζυγο του Κέιτι Χολμς, εξαιτίας του μακρόσυρτου ροχαλητού του.

Σε διαφορετικά υπνοδωμάτια κοιμούνται επίσης από καιρό η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, και το Τιμ Παρντόν, αφού ο σκηνοθέτης υποφέρει από στραβό διάφραγμα που αρνείται να χειρουργήσει, με αποτέλεσμα να ροχαλίζει πολύ τα βράδια.

Πηγή: Espresso
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: