Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ριάνα: οι άνδρες είναι κυνηγοί

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Cosmopolitan η Ριάνα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις σχέσεις της με τους άνδρες.
«Είμαι ανοιχτή στην αγάπη. Αλλά οι άνδρες θα πρέπει να σε κερδίσουν γιατί τη στιγμή που θα πεις το ναι, θέλουν κάτι άλλο» είπε στο περιοδικό.

Όπως εξηγεί η ίδια θα πρέπει να κάνεις τους άνδρες να «τρέχουν» διαφορετικά θα σε αφήσουν αν θεωρήσουν ότι είσαι εύκολο «θήραμα». «Οι άνδρες είναι σαν τους κυνηγούς, τους αρέσει το κυνηγητό. Έτσι πρέπει να τους έχει να αναρωτιούνται. Έτσι είμαι και εγώ. Βαριέμαι πολύ γρήγορα. Γι’ αυτό αν κάποιος μπορεί να με κάνει να γελάσω αυτό είναι το καλύτερο».

«Με ανάβουν διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να είναι ο τρόπος που δείχνει. Μπορεί να είναι η εξυπνάδα του. Στ’ αλήθεια είναι ένα αυθόρμητο πράγμα» εξομολογήθηκε η Ριάνα όταν την ρώτησαν τι προσέχει πρώτα πάνω σε έναν άνδρα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι αυτόν τον καιρό είναι μόνης της και προτιμάει να εστιάζει στην καριέρα της. «Μπορεί να είναι τρομοκρατικό για τους άνδρες να βγαίνουν με κάποια από αυτή τη βιομηχανία. Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις έναν άνδρα που δεν τον ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο απλώς να εστιάσω στην καριέρα μου».

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: