Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο Σόμμερ φέρνει Γερμανούς στην Κρήτη


Μετά το «Νησί», και άλλη υπερπαραγωγή έρχεται στην Κρήτη. Η λεβεντογέννα ετοιμάζεται να υποδεχτεί εταιρεία παραγωγής που θα πραγματοποιήσει τα γυρίσματα
εβδομαδιαίας τηλεοπτικής σειράς για τη γερμανική τηλεόραση. Στο σίριαλ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Κώστας Σόμμερ που είναι και ο...ηθικός αυτουργός αυτής της προσπάθειας.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο Έλληνας ηθοποιός έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό στη Γερμανία με την ερμηνεία του στη σειρά «Lena – Liebe Meines Lebens» («Λένα- Αγάπη της ζωής μου»), η οποία προβάλλεται από το κρατικό κανάλι της Γερμανίας ZDF.

Η επιτυχία του Έλληνα ηθοποιού μάλιστα είναι τόσο μεγάλη, που η γερμανική εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται ανανέωση τη συνεργασία μαζί του προκειμένου ν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και για μία ακόμη τηλεοπτική σειρά. Όπως μαθαίνουμε, πρόκειται για ένα κράμα κωμωδίας και δράματος που το story θα ξετυλίγεται γύρω από ένα ξενοδοχείο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Κώστας Σόμμερ έπεισε την παραγωγή της σειράς προκειμένου τα γυρίσματα, να πραγματοποιηθούν στο Λασίθι της Κρήτης. Να σημειώσουμε ότι η γερμανική εταιρεία παραγωγής έχει καταθέσει την εν λόγω πρόταση στο κρατικό κανάλι ZDF και έχει πάρει την προέγκριση για τη σειρά. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να έχει λάβει και το «πράσινο φως» προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μέσα στον Μάρτιο.

Παράλληλα, ο Κώστας Σόμμερ ετοιμάζεται και για καινούργια ταινία, πάντα made in Germany. Πρόκειται για μια περιπέτεια με έντονα στοιχεία κωμωδίας που αναμένεται να κατακτήσει το κοινό όχι μόνο από τις ερμηνείες και τα βαριά ονόματα των πρωταγωνιστών, αλλά και από τα μαγευτικά πλάνα της καθώς τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην εξωτική Μαγιόρκα.

Πηγή: Espresso
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: