Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Μαλού Κυριακοπούλου: «Πρέπει να έχεις αντοχές!»



Για το γεγονός ότι έφτασε μέχρι τον τελικό του «Greek Idol», τις σχέσεις της με τον Παναγιώτη Τσακαλάκο, αλλά και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα Greek Idol για να πετύχει στην καριέρα του, μίλησε η Μαλού Κυριακοπούλου.


Η 22χρονη τραγουδίστρια που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον τελικό του «Greek Idol» εξήγησε ότι δεν το περίμενε: «Γι’ αυτό ήμουν και τόσο χαρούμενη μετά, επειδή δεν με ενδιέφερε το αποτέλεσμα. Ήμουν χαρούμενη που είχα φτάσει στον τελικό».

Πώς είναι οι σχέσεις της με τον νικητή του «Greek Idol», Παναγιώτη Τσακαλάκο; «Πολύ καλές, όπως και με τα υπόλοιπα παιδιά που μείναμε έως το τέλος. Ο Παναγιώτης ήταν ένα από τα παιδιά που κατάλαβα ότι ταιριάζανε τα μυαλά μας και τα θέλω μας».

Πολλά από τα παιδιά που κατά καιρούς έχουν συμμετάσχει σε talent shows, έχουν μετά εξαφανιστεί. Τι θεωρεί η Μαλού ότι χρειάζεται να έχει κάποιος για να συνεχίσει με επιτυχία την καριέρα του; «Σε αυτό παίζει ρόλο και το πού θα πέσεις. Σε τι ανθρώπους δηλαδή, αλλά σίγουρα και οι επιλογές που θα κάνεις. Ο χώρος είναι δύσκολος, πρέπει να έχεις αντοχές, πρέπει να μπορείς να αντεπεξέλθεις στην σκληρότητα. Είναι και θέμα χαρακτήρα», εξήγησε.
Πηγη:yupi.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: