Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Για όμορφα πόδια το καλοκαίρι: Συμβουλές


Για όμορφα πόδια το καλοκαίρι: Συμβουλές

Σφριγηλή επιδερμίδα, τονισμένοι μύες, λίγο μπρούντζινο χρώμα και φυσικά άψογο πεντικιούρ. Αυτά είναι τα κύρια συστατικά των σέξι ποδιών που το καλοκαίρι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας, αφού τα σορτσάκια, οι μίνι φούστες και τα αέρινα φορέματα αφήνουν ακάλυπτα τα πόδια.
Αν τρώτε απρόσεκτα, δεν γυμνάζεστε και σας αρέσει το αλκοόλ, το πιο πιθανό είναι ότι τα πόδια σας δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους. Γι’ αυτό ένα εντατικό πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να διώξετε την κούραση, να τονώσετε τη γραμμή σας και να αναδείξετε τα ατού σας.

Τέλεια όψη
Μπορεί η αποτρίχωση να είναι το πρώτο μέλημά σας, δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε την απολέπιση και την ενυδάτωση. Φροντίστε, λοιπόν, να κάνετε scrub μία φορά την εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο θα διώξετε τα νεκρά κύτταρα και θα βοηθήσετε στην ανανέωση του δέρματος. Οσο για την ενυδάτωση, μετά το ντους να απλώνετε χωρίς φειδώ ένα γαλάκτωμα που θα διατηρήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο, άρα και πιο ανθεκτικό. Ετσι θα αποφύγετε τη χαλάρωση που συνήθως παρατηρείται στην περιοχή γύρω από τα γόνατα και στο εσωτερικό των μηρών, αλλά και τις ραγάδες. Μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε επίσης τα πέλματα και τις φτέρνες, που το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στην αφυδάτωση, επειδή καταπονούνται από τα πέδιλα και τις σαγιονάρες.

Οσον αφορά την επιδερμίδα σας, ένα προϊόν self-tan θα σας χαρίσει ηλιοκαμένη όψη πολύ πριν βγείτε στην παραλία. Για καλύτερα αποτελέσματα επιλέξτε προϊόντα που προσφέρουν σταδιακό μαύρισμα και είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα πόδια.

Επίσης είναι πολύ σημα-ντικό να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες χρήσης. Συμπληρωματικά, κάποιο μέικ-απ ποδιών σε μορφή σπρέι ή μια ενυδατική κρέμα με χρώμα θα καλύψει ατέλειες όπως ραγάδες, κιρσοί, φλεβίτιδες ή ευρυαγγείες.
Πεντικιοούρ

Τα καλοφροντισμένα νυχάκια και ένα βερνίκι σε έντονο χρώμα είναι οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Αν το εβδομαδιαίο ραντεβού στην αισθητικό κρίνεται απαγορευτικό, μπορείτε μόνη σας να κάνετε πεντικιούρ ακολουθώντας μια απλή διαδικασία: ξεκινήστε κόβοντας τα νύχια και λιμάροντας το σχήμα τους. Συνεχίστε μαλακώνο-ντας σε μια λεκάνη με νερό και μια κουταλιά άλατα τα πόδια σας και με ένα ειδικό ξυλάκι πιέστε τα πετσάκια ώστε να ξεκολλήσουν. Με ένα πενσάκι αφαιρέστε προσεκτικά παρανυχίδες και ύστερα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, τις σκληρύνσεις και τους κάλους χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία. Με μια διάφανη βάση και ένα βερνίκι που θα απλώσετε προσεκτικά θα ολοκληρώσετε το πεντικιούρ. Φέτος στη μόδα είναι το έντονο πορτοκαλί και το φούξια, με το ανατρεπτικό πράσινο και το μοντέρνο μπλε να κλέβουν τις εντυπώσεις. Παρ’ όλα αυτά, οι λάτρεις του κλασικού επιμένουν να προτιμούν τα παλ βερνίκια με το ροζ να αναδεικνύεται στην πιο διαχρονική επιλογή.

Ξεκουράστε τα!

Η ζέστη του καλοκαιριού, η ορθοστασία ή η ακινησία στο γραφείο μπορεί να προκαλέσουν το αίσθημα ότι τα πόδια μας είναι βαριά. Καμιά από εμάς όμως δεν θέλει να έχει πρησμένα πόδια! Τη λύση θα δώσει ένα λεμφικό μασάζ που θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος των κάτω άκρων και θα ξεκουράσει τα πόδια. Μάλιστα, μπορείτε να κάνετε μόνες σας μασάζ χρησιμοποιώντας μια ειδική κρέμα για τα πόδια. Επίσης, καλό είναι, αν παρατηρείτε συχνά πως τα πόδια σας πρήζονται, να περιορίσετε το αλάτι που προσθέτετε στο φαγητό σας.

Γυμναστική

Τίποτε από τα παραπάνω δεν θα έχει αξία για τα πόδια σας, αν δεν διαθέτετε τονωμένο μυϊκό σύστημα. Αν δεν ακολουθείτε ήδη κάποιο πρόγραμμα, υπάρχουν ορισμένες άμεσες (και οικονομικές λύσεις) που μπορούν να βοηθήσουν στην τόνωση των ποδιών. Πρώτον (και καλύτερο) το να εκμεταλλευτείτε τις σκάλες στο σπίτι ή στη δουλειά. Καταργήστε το ασανσέρ και θα μας θυμηθείτε... Δεύτερον και εξίσου αποτελεσματικό, το τζόκινγκ. Φορέστε τη φόρμα και το καπέλο σας και απολαύστε ένα πρωινό τρέξιμο (πριν ανέβει η θερμοκρασία) γύρω από το τετράγωνο του σπιτιού σας. Δροσερός και άκρως εποχιακός τρόπος για να γυμνάσετε τα άκρα σας είναι και το κολύμπι. Αν πάλι θέλετε πιο επαγγελματική λύση, τότε ίσως αυτή να είναι η καλύτερη αφορμή για να ξεκινήσετε γυμναστήριο. Ποτέ δεν είναι αργά!
Πηγη;Espressonews.gr-ourlife.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: