Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Αύριο αναχωρεί ο Ολυμπιακός για το Ζέεφελντ

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν, ενώ υπεβλήθησαν σε ιατρικές εξετάσεις (Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ και Ποτουρίδης) και εργομετρικό έλεγχο.

Παράλληλα, ο Δασκαλάκης, που έχει μια ενόχληση στη μέση από την χθεσινή προπόνηση, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Μέγερι υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού χεριού. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο συγκεκριμένο σημείο. Ο τραυματισμός θα αντιμετωπιστεί με συντηρητική αγωγή και τοποθέτηση στο δεξί χέρι ειδικού νάρθηκα, για διάστημα τριών εβδομάδων.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 29 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αυστρία. Αυτοί είναι οι εξής: Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκαλίτσιος, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Νικλητσιώτης, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Χαβίτο, Ριέρα, Ρόμενταλ, Τοροσίδης, Βαλεριάνος, Ν. Παπαδόπουλος.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με προορισμό το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Την Δευτέρα θα ενσωματωθούν με την ομάδα οι Φετφατζίδης και Μανιάτης και στις 14 του μήνα οι Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ.

Οι ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην Αθήνα θα αρχίσουν προπονήσεις την Δευτέρα στις 09:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας κάτω των 20 ετών, Σίνισα Γκόγκιτς, του γυμναστή Αλεξ Κάσερες, καθώς και με την υποστήριξη από το μέλος της ιατρικής ομάδας, φυσιοθεραπευτή Ανδρέα Περιμένη και τον φροντιστή Πέτρο Ρηγούτσο.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: