Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Το προφητικό τραγούδι της Άννας Βίσση


Το τραγούδι «Ελλάδα Φτάνει πια» γράφηκε από τον Νίκο Καρβέλα και ερμηνεύτηκε από την Άννα Βίσση το 1992!


Τότε κανείς δεν φανταζόταν τι κατάσταση θα επικρατούσε στη χώρα ύστερα από μερικά χρόνια. Δεκαεννέα χρόνια μετά και το «Ελλάδα φτάνει πια», παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ:

Ελλάδα Με τη λευτεριά σου
Με διώχνεις μακριά σου
μη με διώχνεις μακριά
Ελλάδα φτάνει πια, Ελλάδα φτάνει πια
Ελλάδα φτάνει πια να τρως εσύ η ίδια τα παιδιά σου, τραγουδούσε πριν από 19 χρόνια η Άννα Βίσση, το οποίο δεν αποκλείεται και να το ξαναερμηνεύσει!



Άλλωστε, η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, δήλωσε «φοβισμένη και λυπημένη» αλλά και πρόθυμη να βοηθήσει «να ξεκινήσουμε μια κίνηση αλληλεγγύης».

Αυτό που εύχεται σε όσους υποφέρουν είναι «να λήξει γρήγορα το πρόβλημα. Συμπάσχουμε όλοι και λυπάμαι πάρα πολύ σαν πολίτης αυτού του τόπου, αυτού του πλούσιου τόπου. Το λέω και ανατριχιάζω, γιατί η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που όχι απλά δεν θα έπρεπε να ανησυχούμε, αλλά θα έπρεπε να δίνουμε το παράδειγμα του πλούτου -γιατί έχουμε πλούτο, παράγουμε υπέροχα πράγματα... Όπου ταξιδεύω στον κόσμο, λέω τη λέξη “Ελλάδα” και όλοι στέκονται εκστασιασμένοι».

Το ίδιο μήνυμα έστειλε και μέσω Twitter: «Εύχομαι έτσι όπως έγιναν όλα στον τόπο μας, να κάνουμε κινήσεις αλληλεγγύης να καλυτερέψουμε ό,τι μπορούμε… Η Ελλάδα είναι όμορφη και αξίζει»…

ΠΗΓΗ: star.gr



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: