Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Επιλέγοντας το σωστό τζιν

jeans
Τα τζιν είναι το πιο όμορφο πράγμα μετά τη γόνδολα.

Diana Vreeland

Όλες έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση. Μέσα σε ένα δοκιμαστήριο, τραβώντας και αγκομαχώντας και δοκιμάζοντας το δέκατο τζιν παντελόνι, ενώ η πωλήτρια φωνάζει απ’ έξω «πώς σας φαίνεται;». Kαι εκεί που θέλεις να βγεις και να την στραγγαλίσεις παίρνεις μια βαθιά ανάσα και της ζητάς να σου φέρει και άλλα σχέδια στο νούμερό σου. Και σε ένα νούμερο μικρότερο. Και σε ένα νούμερο μεγαλύτερο. Aλλά αργότερα, τη στιγμή που δοκιμάζεις το εικοστό ή το τριακοστό παντελόνι, το βρίσκεις. Το άλλο σου μισό. Και ναι, θα χρειαστεί κάποια μαζέματα, αλλά είναι έρωτας με την πρώτη ματιά…
Tips:
Μην υποθέτετε ότι επειδή ένα παντελόνι είναι ακριβό ή επειδή μια φίλη ή μια διάσημη ορκίζονται ότι είναι υπέροχο, θα είναι και το κατάλληλο για σας. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλες.
Δοκιμάστε ένα ελαστικό τζιν. Έχετε περισσότερες πιθανόνητες να βρείτε κάποιο που να κολακεύει το σώμα σας.
Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα λευκό ή μαύρο τζιν.
Να έχετε στο νου σας ότι θα πρέπει να επισκεφτείτε μια μοδίστρα. Είναι σπάνιο να βρείτε το σωστό μήκος από την αρχή.
Δοκιμάστε κάθε μάρκα, στυλ, μέγεθος. Ψάχνοντας, βρίσκει κανείς.
Ένα σκούρο τζιν με φαρδιά μπατζάκια συνδυασμένο με ένα κρουαζέ τοπ και πέδιλα είναι ιδανικό για μια casual έξοδο. Αντίθετα, ένα ανοιχτόχρωμο τζιν με t-shirt και ένα σακάκι ενδείκνυται για να κάνετε τις δουλειές σας χαλαρά και κομψά -περισσότερο, μάλιστα, από μια φόρμα.
Αναζητήστε τζιν που σας κολακεύουν και ταυτόχρονα είναι άνετα. Αν χρειάζεται να ανέβετε ένα μέγεθος προκειμένου να μπορείτε να αναπνέετε ελεύθερα, τότε μην διστάσετε.
Ο Karl Lagerfeld προτείνει: «Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη που έχουν ένα απλό t-shirt, ένα τζιν και ένα τζάκετ. Το αποτέλεσμα είναι πάντοτε πολύ κομψό».

Πηγή: fashionlove.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: