Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Η πίσω όψη της Τζέρι Χάλιγουελ

Μία ανάσα πριν από τα 40 της, το πρώην Spice Girl, Τζέρι Χάλιγουελ φαίνεται ότι βρήκε το νόημα της ζωής στην αγκαλιά του Χένρι Μπέκγουιθ.

Μετά από πολλές αποτυχημένες σχέσεις και δύο παιδιά που κανείς δεν γνωρίζει το όνομα του πατέρα τους η Τζέρι Χάλιγουελ, το κακό κορίτσι των Spice Girls, μάλλον δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή σε ιταλικό θέρετρο όπου την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός. 



Αδυνατισμένη με πορτοκαλί μαγιό και τεράστια γυαλιά ηλίου δεν σταμάτησε να δίνει φιλιά στον αγαπημένο της ο οποίος προσπαθούσε απεγνωσμένα και χωρίς επιτυχία να κάνει ηλιοθεραπεία. 



Αφού φωτογραφήθηκε από όλες τις όψεις της...η Τζέρι Χάλιγουελ εγκατέλειψε την προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή του μάζεψε τα πράγματα της και πήγε στο δωμάτιο του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο διαμένει το ζευγάρι. Εκείνος την ακολούθησε λίγα λεπτά αργότερα.



Ο πατέρας του Χένρι Μπεκγουιθ, Τζον, πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι η αγαπημένη του γιου του είναι εξαιρετικά απαιτητική.



«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι με κάποια που της συμπεριφέρονται σαν θεά σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι σαν πριγκίπισσα. Είναι χαρούμενη και φουλ στην ενέργεια», τόνισε ο Τζον Μπέκγουιθ, για να συμπληρώσει: «Η Τζέρι είναι πολύ ρομαντική. Όμως ο Χένρι πρέπει να συνηθίσει σε αυτή την αντιμετώπιση». 

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: