Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

«Τόσο καλοί που δε θα το πιστεύετε»

Απόλυτα αισιόδοξος για τη νέα σεζόν εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης, κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Αυστρία.


Αναλυτικά όσα είπε:

Θα είστε έτοιμοι για το πρώτο ματς;

"Έχουμε ένα παιχνίδι στις 26-27 και για αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα για να είμαστε έτοιμοι. Είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια, το ξέρουμε αυτό από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά νομίζω ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλή φέτος. Τόσο που οι περισσότεροι εδώ στην Ελλάδα δεν θα το περιμένουν και αυτό είναι καλό για μας."

Τι σε κάνει τόσο αισιόδοξο;

"Κάθε χρόνο που περνάει η ομάδα δένεται και πιο πολύ, οι ποδοσφαιριστές ξέρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Υπάρχει επίσης ένας προπονητής που κάνει σοβαρή δουλειά και το έχει αποδείξει στις άλλες του ομάδες. Για μένα αυτό είναι το σημαντικό ότι έχουμε ακόμα ένα χρόνο μαζί και καλύτερες σχέσεις και αυτό πιστεύω θα φανεί στο γήπεδο."

Ο Σισέ σας αποχαιρέτησε, πως ήταν το κλίμα;

"Σίγουρα ήταν συγκινητικό είμαστε δύο χρόνια μαζί. Περάσαμε πολλές έντονες στιγμές. Του ευχηθήκαμε καλή τύχη και να είναι υγιής. Το ίδιο είπε και εκείνος και ότι θα τα πούμε στους ομίλους."

Ο Φερέιρα είπε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι στους ομίλους. Ασπάζεστε και εσείς την αισιοδοξία του κόουτς;

"Σίγουρα αυτός είναι ο στόχος μας, ο μεγαλύτερος και πιο δύσκολος, μην κρυβόμαστε είναι δύσκολος στόχος. Πρέπει να κοιτάξουμε τα πρώτα ματς, όπου θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες για να περάσουμε στον επόμενο προκριματικό και θα δούμε μετά και την κλήρωση."

Μαζί σας θα έχετε και 3 παίκτες από την ομάδα Νέων. Μπορούν να βοηθήσουν;

"Όλοι ξέρετε τις απόψεις μου. Είμαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και αυτό είναι το σωστό. Οι ομάδες στην Ελλάδα πρέπει να πουλάνε και όχι να αγοράζουν. Ο κόσμος πρέπει να το στηρίξει αυτό. Γιατί να αγοράζουμε και να μην πουλάμε. Δεν είμαστε ούτε Ισπανία ούτε Γαλλία."

Κάποιο σχόλιο για τα στημένα ματς;

"Δεν θέλω να πω κάτι για αυτό."

Σε ποια θέση θα σε δούμε φέτος;

"Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Προσωπικά προτιμώ να παίζω στο κέντρο."

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: