Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η μόδα πολεμα τον καρκίνο του στήθους

Και την οικονομική κρίση!



Ξεκίνησαν οι online εκπτώσεις στα Τ-shirts της εκστρατείας «Η μόδα πολεμά τον καρκίνο του στήθους»! Διάλεξε το σχέδιο που σε εκφράζει (σε χαμηλότερη τιμή), "φόρεσε" το ελπιδοφόρο του μήνυμα και γίνε συμμέτοχος στην Εκστρατεία που αφορά όλες τις γυναίκες.

Αγοράζοντας ρούχα με σήμα το «Στόχο» γίνεσαι πολύτιμος σύμμαχος της παγκόσμιας προσπάθειας ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Τα καθαρά κέρδη από τις πωλήσεις των προϊόντων χρηματοδοτούν τα καινοτόμα προγράμματα που υλοποιεί η Εκστρατεία για την ενίσχυση του μηνύματος της πρόληψης. Τα τελευταία 9 χρόνια περισσότερα από 900.000 € έχουν δαπανηθεί σε κοινωφελή προγράμματα για την πρόληψη. Ταυτόχρονα, φορώντας το σήμα του Στόχου γίνεσαι η ίδια αγγελιοφόρος του αισιόδοξου μηνύματος της πρόληψης.
Η εκστρατεία θα συνεχιστεί on-line καθώς και μέσω Facebook. Συγκεκριμένα, στο επίσημο ελληνικό site ftbc.gr παρέχεται 30% έκπτωση σε όλα τα T-shirt, οπότε μη χάνεις άλλο καιρό: μπες στο e-shop, αγόρασε τα t-shirts και κάνε αισθητό με την stylish παρουσία σου το μήνυμα της πρόληψης!


Πηγή: stylista.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: