Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ερωτες, πάθη και εξώγαμα στην αυλή του Ρενιέ


Μπορεί ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό να ανήκει εδώ και κάποια 24ωρα στο κλαμπ των παντρεμένων, όμως ως γνήσιος Γκριμάλντι είχε και αυτός ένα πολυτάραχο ερωτικό παρελθόν,
ακριβώς όπως και οι δύο αδελφές του πριγκίπισσες Καρολίνα και Στεφανί.

Οι απιστίες, τα σκάνδαλα και τα χτυπήματα της μοίρας αποτελούν κοινό παρονομαστή του πριγκιπικού βίου και των τριών παιδιών του Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι, ο οποίος σε προσωπικό επίπεδο τουλάχιστον κάθε άλλο παρά στρωμένος με ροδοπέταλα ήταν.

Η 13η Σεπτεμβρίου του 1982 ήταν η ημέρα που έμελλε να αλλάξει ριζικά την ανέμελη ζωή της οικογένειας Γκριμάλντι. Η 17χρονη τότε Στεφανί και η μητέρα της Γκρέις Κέλι ξεκίνησαν οδικώς από την εξοχική βίλα τους στα περίχωρα του Μονακό με κατεύθυνση το παλάτι, όμως η βόλτα τους είχε τραγικό τέλος. Το Rover στο οποίο επέβαιναν παρεκτράπηκε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό βάθους σαράντα πέντε μέτρων. Η Γκρέις Κέλι άφησε την τελευταία της πνοή μία μέρα μετά, ενώ η Στεφανί νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με σοβαρά τραύματα.

Καρολίνα

Από τον παράδεισο στην κόλαση και πάλι από την αρχή...

Σχεδόν δεκατρείς μήνες μετά το τραγικό συμβάν που βύθισε το πένθος την οικογένεια Γκριμάλντι, η Καρολίνα, η οποία ως μεγαλύτερη όλων είχε αναλάβει τον ρόλο της πρώτης κυρίας στο Μονακό, προσπάθησε να φέρει στο πριγκιπάτο τη χαμένη του ευτυχία ανακοινώνοντας τον επικείμενο γάμο της με τον Ιταλό επιχειρηματία Στέφανο Κασιράγκι. Στις 29 Δεκεμβρίου του 1983 ανέβηκε έτσι για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του και μέσα σε τρία χρόνια το ζευγάρι απέκτησε τα τρία παιδιά του, τον Αντρέα, τη Σαρλότ και τον Πιερ.

Τα παιδικά γέλια αποδείχθηκαν βάλσαμο τόσο για τις ραγισμένες καρδιές των υπόλοιπων μελών της οικογένειας που πάλευαν να ξεπεράσουν τον χαμό της Γκρέις Κέλι όσο και για την καρδιά της ίδιας της Καρολίνας, η οποία είχε ήδη έναν αποτυχημένο γάμο στο ενεργητικό της. Πέντε χρόνια νωρίτερα είχε παντρευτεί από αντίδραση απέναντι στους γονείς της τον κατά δεκαεπτά χρόνια μεγαλύτερό της playboy Φιλίπ Ζινό, όμως σύντομα επέστρεψε μετανιωμένη στο παλάτι.

Οι ευτυχισμένες ημέρες στο πλευρό του νεαρού Κασιράγκι ωστόσο δεν έμελλε να κρατήσουν πολύ. Στις 3 Οκτωβρίου του 1990 εκείνος έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια αγώνων ταχύπλοων σκαφών και εκείνη βρέθηκε με τρία μικρά παιδιά να προσπαθεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο τον χαμό του αλλά και τη διάλυση στην οποία είχε περιέλθει το πριγκιπάτο.

Τα σκάνδαλα περί οργανωμένου εγκλήματος, διαφθοράς και ξεπλύματος μαύρου χρήματος είχαν ως αποτέλεσμα να μειωθεί δραματικά ο αριθμός των τουριστών σε αυτό, ενώ η άσωτη ζωή της μικρότερης αδερφής της Στεφανί προκαλούσε πονοκέφαλο σε όλους και κυρίως στον πατέρα τους Ρενιέ. Το 1999 η Καρολίνα ξαναβρήκε προσωρινά την ευτυχία στο πλευρό του τρίτου συζύγου της, του πρίγκιπα Ερνέστου Αύγουστου του Ανόβερο, με τον οποίο απέκτησε τη μικρότερη κόρη της Αλεξάντρα. Εδώ και δύο χρόνια όμως οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση.

Στεφανί

Η ατίθαση και... αποκληρωμένη πριγκίπισσα

«Θα ήθελα να γίνω ο κανείς» δήλωνε στα δεκαπέντε της η χαϊδεμένη κόρη του Ρενιέ, τη στιγμή που όλες οι συνομήλικές της θα έδιναν τα πάντα για να πάρουν τη θέση της. Η ευχή της όμως δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Τόσο οι άνδρες όσο και ο Τύπος, που αφιέρωνε δισέλιδα για τις ερωτικές της σχέσεις, άρχισαν να δείχνουν έντονα το ενδιαφέρον τους για την ατίθαση πριγκίπισσα. Και όχι άδικα, αν σκεφθεί κανείς ότι η πρώτη σχέση της ήταν με τον Μπελμοντό τζούνιορ, ενώ από την αγκαλιά της πέρασαν σε νεαρή ηλικία ο Ντελόν τζούνιορ, ο οδηγός αγώνων Αλεν Προστ και ο Στεφάν Λαμπέλ.

Το 1990 η Στεφανί έφτασε για πρώτη φορά λίγο πριν από τον γάμο με τον Ζαν-Ιβ Λε Φιρ, όμως ο αρραβώνας τους διαλύθηκε, όταν βγήκαν στη δημοσιότητα οι παράνομες επαγγελματικές δραστηριότητές του. Δύο χρόνια αργότερα, το 1992, το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας Γκριμάλντι ερωτεύτηκε ακόμη έναν «ακατάλληλο» άνδρα, τον σωματοφύλακά της Ντανιέλ Ντικριέ. Ο πατέρας της, ο οποίος δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τη σχέση αυτή, την έδιωξε από το παλάτι και αρνήθηκε να της δώσει την ευχή του για τον γάμο αυτόν.

Υπέκυψε μόνο όταν ήρθαν στη ζωή τα δύο εγγόνια του Λουί και Πολίν. Την 1η Ιουλίου του 1995 η Στεφανί ντύθηκε έτσι για πρώτη φορά νυφούλα με τις ευλογίες του μπαμπά Ρενιέ, όμως ο έγγαμος βίος της δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Εναν χρόνο αργότερα και ενώ όλα πήγαιναν καλά, μια φωτογραφία του συζύγου της αγκαλιά με μια στριπτιζέζ έφερε τα πάνω κάτω στη σχέση τους και έγινε η αιτία της διάλυσης του γάμου τους. Το 1997 μπήκε στη ζωή της ο νέος σωματοφύλακάς της Ζαν Γκότλιμπ, με τον οποίο, αν και δεν παντρεύτηκε, απέκτησε το τρίτο παιδί της, την Καμίλ. Κάπου εκεί η υπομονή του Ρενιέ εξαντλήθηκε: την αποκλήρωσε και απαγόρευσε στα αδέλφια της να έχουν επαφές μαζί της.

Εκείνη ωστόσο συνέχισε να ζει τη ζωή της με τους δικούς της όρους, αδιαφορώντας για το πριγκιπικό της status. Το 2001 ερωτεύτηκε τον διευθυντή τσίρκου Φράνκο Νι και για ένα μεγάλο διάστημα περιφερόταν μαζί με εκείνον και τα τρία παιδιά της στην Ελβετία με ένα τροχόσπιτο. Οταν η σχέση τους τελείωσε, ανέλαβε να την παρηγορήσει ο γοητευτικός Πορτογάλος ακροβάτης Αντάνς Λόπες Πέρες, με τον οποίο παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβριο του 2003. Ο γάμος τους όμως κατέληξε σε διαζύγιο τον Νοέμβριο του 2004. Εκτοτε, η Στεφανί έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αλβέρτος

Από το clubbing με διάσημες καλλονές, στο κλαμπ των παντρεμένων

Στα πενήντα δύο του χρόνια είπε επιτέλους το πολυπόθητο ναι στον γάμο, αφήνοντας οριστικά πίσω του την άσωτη εργένικη ζωή του, που έδωσε ουκ ολίγες φορές τροφή στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου. Οι θρυλικές βραδινές εξορμήσεις του στο διάσημο κλαμπ «Jimmy’ z» του Μονακό άλλοτε με την Κλόντια Σίφερ και άλλοτε με την Τάσα ντε Βασκονσέλος αποτελούσαν πάντοτε Νο 1 θέμα συζήτησης στα κοσμικά πηγαδάκια του Μονακό και όχι μόνον, ενώ το γεγονός ότι στα νιάτα του συνοδευόταν πάντα από καλλονές, όπως η Βικτόρια Σίλβστεντ, η Ντάριλ Χάνα και η Κάθριν Οξενμπεργκ, του χάρισαν τον τίτλο του «Ευρωπαίου γαλαζοαίματου playboy». Και όχι άδικα, αφού μέχρι σήμερα έχει κληθεί να υποβληθεί σε τρία τεστ πατρότητας, εκ των οποίων τα δύο βγήκαν θετικά.

Υστερα από μακροχρόνιες δικαστικές διαμάχες, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό παραδέχθηκε μέσω του δικηγόρου ότι είναι πατέρας δύο εξώγαμων παιδιών, καρπών σύντομων ερωτικών του σχέσεων. Η Γιασμίν Γκρέις Γκριμάλντι γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1992 και είναι η μεγαλύτερη από τα δύο νόθα παιδιά του. Η μητέρα της Ταμάρα Ρότολο γνωρίστηκε με τον Αλβέρτο κατά τη διάρκεια διακοπών της στο Μονακό το 1991. Υστερα από δεκαπέντε ημέρες και νύχτες μαζί του, επέστρεψε στο σπίτι της στο Λος Αντζελες και διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος στο παιδί του. Ο γιος του Αλεξάντερ Κοστ, ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Αύγουστο το 2003 στο Παρίσι, είναι καρπός της σχέσης του με την πρώην αεροσυνοδό της Air France από το Τόγκο Νικόλ Κοστ.

Παρά το γεγονός ότι κανένα από τα δύο παιδιά του δεν μπορεί να διεκδικήσει τον θρόνο, ύστερα από τροποποιήσεις που έγιναν στο καταστατικό είναι επισήμως αναγνωρισμένα και οικονομικά εξασφαλισμένα.

ΠΗΓΗ: ESPRESSO ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: