Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Έβγαλε στη φόρα τα μυστικά της στο... κρεβάτι!


Το φυσάει και δεν κρυώνει! Η Μαρία Μενούνος έπαθε μεγάλο... ξεμπρόστιασμα από τον Αμερικανό παρουσιαστή Ηοward Stern,
που φημίζεται για τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις του. Φιλοξενήθηκε στο show του μαζί με τον αγαπημένο της και αναγκάστηκε να τσαλακώσει με τον πιο προκλητικό τρόπο το προφίλ του «καλού κοριτσιού» που προωθεί τόσα χρόνια. Μέχρι και λεπτομέρειες για το πώς κάνει... σεξ έβγαλε στη φόρα.

Η Μαρία Μενούνος επιθυμεί διακαώς αυτήν την εποχή να προωθήσει το βιβλίο της «Τhe Every Girl’s guide to life» («O οδηγός ζωής του κάθε κοριτσιού») και έχει πάρει σβάρνα κάθε μέσο επικοινωνίας στην Αμερική και όχι μόνο για να το κάνει γνωστό. Απόδειξη ότι και στην Ελλάδα που ήρθε για τους Special Olympics δεν παρέλειψε να παρουσιάσει το βιβλίο της στο ελληνικό κοινό.

Η Μαρία λοιπόν εμφανίστηκε στο διάσημο «Howard Stern show» και έμεινε... παγωτό με τις ερωτήσεις του πανέξυπνου και τολμηρού παρουσιαστή. Η συζήτηση ξεκίνησε με τον αγαπημένο της Kevin Undergaro, ο οποίος δεν έκρυβε τη χαρά του που μιλάει στην τηλεόραση και δη στον αγαπημένο του παρουσιαστή για τη σχέση του μαζί της.

Η αλήθεια είναι ότι ύστερα από δεκατρία χρόνια που ο έρωτάς τους ήταν κρυμμένος στο... ντουλάπι ο παραγωγός και εξ απορρήτων της Μαρίας Μενούνος δεν αισθανόταν και άσχημα που ο κόσμος θα μάθει πολλά πράγματα για τη σχέση του με εκείνη.
Αλλωστε, το δήλωσε κι ο ίδιος on air, χωρίς όμως να γνωρίζει τι τον περίμενε στη συνέχεια. Μπροστά στα τρομαγμένα μάτια της Μαρίας Μενούνος ο Howard Stern τον ρώτησε πώς κάνουν σεξ και δη αν στη διάρκεια της ερωτικής πράξης εκείνη... φωνάζει στο κρεβάτι.

Ο Kevin χαμογελώντας πονηρά του απάντησε ότι η Μαρία είναι ανοιχτή για πολλά πράγματα στο κρεβάτι... και στη συνέχεια ο παρουσιαστής προχώρησε σε πιο αδιάκριτες ερωτήσεις για τη σεξουαλική ζωή τους αλλά η Μαρία δεν άφηνε τον Kevin να απαντήσει...

Στην ερώτηση αν έχουν κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο η Μαρία, που εν τω μεταξύ είχε αρχίσει να εξοικειώνεται με το θέμα, άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί και να έχουν κάνει, ενώ ο καλός της δεν... κρατήθηκε και έδωσε την εξής αποκαλυπτική ατάκα: «Ναι, έχουμε κάνει και η Μαρία φορούσε μόνο τα εσώρουχα και τα τακούνια της!».

ΠΗΓΗ: ESPRESSO

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: