Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Best of: Τσάντες παραλίας


Για beach style που δεν "μπάζει νερά"!


Γιατί το look της παραλίας είναι τόσο μεγάλο θέμα; Γιατί, ενώ επιδιώκεις να είσαι προσεγμένη και κομψή όπως πάντα, εδώ θέλεις επίσης να φαίνεσαι άνετη και ανεπιτήδευτη. Η Stylista βρήκε 8 hot τσάντες παραλίαςπου θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τον στόχο, αναβαθμίζοντας άμεσα το beach style σου.

Πως θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει: Υπάρχουν τσάντες παραλίας για όλα τα στυλ, αλλά από καθαρά πρακτική άποψη ένα από τα πρώτα πράγματ που πρέπει να παρατηρήσεις είναι η χωρητικότητα. Η beach bag σου πρέπει να χωράει τουλάχιστον την πετσέτα σου και ένα νεσεσέρ με τα απαραίτητα (αντηλιακό, γυαλιά, πορτοφολάκι, κινητό, κλπ).

-Για classy γυναίκες: Αν ανήκεις στις γυναίκες που αγαπούν την κλασική μόδα τότε δεν έχεις παρά να αγοράσεις μία τσάντα-καλάθι από πλεκτή ψάθα. Είναι all time classic επένδυση, ενώ μπορείς να την κρατήσεις και τα απογεύματα στα σοκάκια του νησιού. (βλ. Cromia και Fullah Sugah)
-Για ethnic υπάρξεις: Εδώ, οι λεπτομέρειες είναι που θα κάνουν τη διαφορά. Κεντημένες παγιέτες, κρόσσια και έθνικ μοτίβα, δημιουργούν μία beach bag ιδανική για την εμφάνιση στην παραλία (βλ. Accessorize).
-Για τις eco-friendly: Mην ανησυχείς, υπάρχει και για σένα η beach bag που μπορεί να ανταποκριθεί στις στυλιστικές σου απαιτήσεις. Μία τσάντα από καμβά (βλέπε Anya Hindmarch) είναι όσο ευρύχωρη χρειάζεται, ενώ ταιριάζει στο look της παραλίας.
-Για την εναλλακτική: Α, εδώ δεν έχεις περιορισμούς. Μπορείς να κρατήσεις διαφανείς στυλάτες τσάντες (βλέπε Tous), αδιάβροχες με κλασικά σχέδια (βλέπε Alviero Martini) ή ένα κομμάτι με ενημερωμένα, in μοτίβα (Le Pandorine).
-Για τις bohemian-chic: Δεν είναι μόνο τα δερμάτινα σανδάλια boho, αλλά και οι τσάντες θαλάσσης. Αρκεί να είναι σε σχήμα πουγκιού (βλέπε MCM) και να στολίζονται από λεπτομέρειες σε δίχτυ ή δέρμα.


Πηγή: stylista.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: