Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Μια δόση νοσταλγίας στο Θέατρο Badminton

Μια δόση νοσταλγίας στο Θέατρο Badminton

Μεγάλα τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο που σφράγισαν με τις ερμηνείες τους η Βίκυ Μοσχολιού και η Τζένη Καρέζη θα πλημμυρίσουν το μουσικό προαύλιο του Badminton από αύριο Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουλίου.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου και η Γιώτα Νέγκα είναι δύο τραγουδίστριες που ερμηνεύουν διαχρονικά τραγούδια με σπουδαίο τρόπο και καλούνται σε αυτές τις τρεις παραστάσεις τους στο Μουσικό Προαύλιο του Θεάτρου Badminton από αύριο βράδυ μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουλίου να μας ταξιδέψουν νοσταλγικά σε περασμένες δεκαετίες με αγαπημένους ήχους που έχουμε ακούσει στο παρελθόν από τη Βίκυ Μοσχολιού και τη Τζένη Καρέζη εκτός των άλλων.


Η Βίκυ Μοσχολιού με την ιδιαίτερη δωρική φωνή της και τη χαρακτηριστική βραχνάδα της ερμήνευσε τραγούδια όπως τα «Πέρα από τη θάλασσα» των Γιάννη Μαρκόπουλου και Ερίκου Θαλασσινού, «Πήρα απ' τη νιότη χρώματα» των Απόστολου Καλδάρα και Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, «Πάει, πάει» των Γιώργου Ζαμπέτα και Χαράλαμπου Βασιλειάδη, «Χάθηκε το φεγγάρι» των Σταύρου Ξαρχάκου και Βαγγέλη Γκούφα, το τραγούδι του Γιάννη Καραμπεσίνη «Η ζωή χωρίς εσένα είναι άδεια» που έδωσε και τον τίτλο στην παράσταση και πολλά άλλα.

Η Τζένη Καρέζη εκτός από σπουδαία ηθοποιός με πηγαίο ταλέντο, εξωτερική ομορφιά και εσωτερική αρχοντιά, είχε την τύχη να ερμηνεύσει μερικά από τα συγκλονιστικότερα τραγούδια των σημαντικότερων Ελλήνων δημιουργών. Τραγούδια όπως το «Μην τον ρωτάς τον ουρανό» των Μάνου Χατζιδάκι και Γιάννη Ιωαννίδη, «Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ» του Μίκη Θεοδωράκη, το «Παράπονο» των Σταύρου Ξαρχάκου και Λευτέρη Παπαδόπουλου.
Προαύλιο Badminton
Ολυμπιακά ακίνητα, Γουδή
Τηλ: 210 8840600
Πηγη:queen.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: