Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Angelina Jolie: Η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ του Hollywood!

Τα ονόματα δέκα διάσημων, λαμπερών (και πάμπλουτων όπως φαίνεται) ηθοποιών, 3 ισοψηφίες και πολλά εκατομμύρια περιλαμβάνει η φετινή λίστα του περιοδικού "Forbes" , για τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ!

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας καθώς τον χρόνο που μας πέρασε (Μάιο 2010 μέχρι τον Μάιο 2011) κέρδισε 30 εκατομμύρια δολάρια (21 εκατομμυρίων ευρώ)! 

Στο No2 , αλλά με τα ίδια εισοδήματα , φιγουράρει η all time sex and the city star, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ . Η διάσημη ηθοποιός ισοψήφισε με την Τζολί , αν και τα έσοδα της Πάρκερ προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από τα προϊόντα ομορφιάς με το όνομά της που μοσχοπουλιούνται στο εμπόριο, και όχι από τις ταινίες της.



Στη δεύτερη θέση της λίστας – τυπικά στα νούμερα 3 και 4 - έχουμε μια ακόμη ισοψηφία ανάμεσα στην Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και τη Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon). Και οι δύο ηθοποιοί κέρδισαν φέτος από 28 εκατομμύρια δολάρια (19,5 εκατομμύρια ευρώ) η καθεμιά.



Η μεγάλη έκπληξη της φετινής λίστας είναι η ισοψηφία ανάμεσα στην καθιερωμένη και αγαπημένη Τζούλια Ρόμπερτς (Νο5) και τη νεοφερμένη "πριγκίπισσα" –των βαμπίρ- Κρίστεν Στιούαρτ (Νο6), οι οποίες μοιράζονται την τρίτη θέση με έσοδα που φτάνουν τα 20 εκατομμύρια δολάρια (14 εκατομμύρια ευρώ) έκαστη.

Στις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας με τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς βρίσκονται:

7. Κάθριν Χέιγκλ - $19 εκατομμύρια (€13,2 εκατομμύρια)
8. Κάμερον Ντίαζ - $18 εκατομμύρια (€12,6 εκατομμύρια)
9. Σάντρα Μπούλοκ - $15 εκατομμύρια (€10,5 εκατομμύρια)
10. Μέριλ Στριπ - $10 εκατομμύρια (€7 εκατομμύρια)

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: