Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ρίξτε τη φουσκωμένη κοιλιά



Θα βγείτε στις πλαζ με φουσκωμένη κοιλια ?
Υπάρχει όμως ακόμα χρόνος να την «ξεφουσκώσετε» με τρεις απλές κινήσεις που προτείνει η γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη…

α) Ψαλιδάκια με τα χέρια

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα χέρια στο πλάι και τα πόδια τεντωμένα ψηλά. Σφίγγοντας τους κοιλιακούς σήκωσε το κεφάλι, τους ώμους, το πάνω μέρος της πλάτης και τα χέρια σου μερικά εκατοστά από το πάτωμα. Εισπνέεις καθώς ανεβοκατεβάζεις συνεχόμενα μερικά εκατοστά τα χέρια σου, μετρά ως το 6. Εκπνέεις συνεχίζοντας τα ψαλιδάκια με τα χέρια σου μετρώντας ως το 6. Επαναλάμβανε την άσκηση.



β) Προβολές

Μείνε όρθια με το αριστερό πόδι όσο πιο μπροστά μπορείς από το δεξί, κρατώντας μία μπάλα γυμναστικής με τα χέρια τεντωμένα μπροστά στο ύψος τους στήθους. Εισπνέεις, σφίγγεις τους κοιλιακούς και χαμηλώνεις αργά λυγίζοντας και τα δύο γόνατα μέχρι να σχηματίσουν ορθή γωνία (το μπροστινό σου γόνατο δεν πρέπει να ξεπερνάει την πατούσα). Εκπνέεις και στέκεσαι όρθια σηκώνοντας την μπάλα πάνω από το κεφάλι σου με τα χέρια τεντωμένα. Επαναλάμβανε κατεβάζοντας την μπάλα καθώς λυγίζεις τα γόνατα σου.



γ) Κίνηση στα πόδια

Ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα σε ορθή γωνία. Εκπνέεις, σφίγγεις τους κοιλιακούς και κατεβάζεις αργά το ένα πόδι (σχεδόν ακουμπάς στο πάτωμα) χρησιμοποιώντας τους κοιλιακούς σου για να κρατήσεις την πλάτη σου σταθερή. Επιστρέφεις στην αρχική σου θέση και επαναλαμβάνεις και το άλλο πόδι.



Πηγή: Shape.gr-newsbomb.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: