Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Πως θα βρεις τα ιδανικά νυφικά παπούτσια



Τα νυφικά παπούτσια είναι η δεύτερη αγορά που θα πρέπει να φροντίσεις μετά το νυφικό. Ακολούθησε τις συμβουλές μας για να βρεις τα ιδανικά νυφικά παπούτσια...


Για την μεγάλη μέρα δεν αρκεί μόνο το νυφικό, αλλά θα πρέπει να φροντίσεις να βρεις τα κατάλληλα νυφικά παπούτσια για να είσαι άνετη καθ’ όλη την διάρκεια του γάμου αλλά και του γλεντιού!

Τι θα πρέπει να προσέξεις, σύμφωνα με το stylewatch, επιλέγοντας τα κατάλληλα νυφικά παπούτσια:

1. Σίγουρα θέλεις να κάνεις την διαφορά τη μέρα του γάμου σου, αλλά δεν χρειάζεται να επιλέξεις εκείνη την ημέρα για να κάνεις μαθήματα ισορροπίας πάνω στα ψηλοτάκουνα. Αν δεν το χεις το 12ποντο, μην το επιλέξεις. Διάλεξε το νυφικό παπούτσι με βάση το πόσο άνετο σου είναι. Αν πάλι θέλεις να φορέσεις ψηλό τακούνι, φρόντισε να έχεις ένα back up για το γλέντι, ίσως σε φλατ για την ώρα του χορού. Απλά πρόσεξε το μήκος του νυφικού να μην έχει μεγάλη διαφορά με το τακούνι και το φλατ για να μην μπερδεύεται στα πόδια σου.

2. Σατέν ή μεταξωτό; Είναι τα δύο υλικά που προτιμούνται από τις νύφες για τα νυφικά παπούτσια ειδικά το καλοκαίρι. Εξαρτάται από το ύφος του νυφικού και τις προτιμήσεις της νύφης. Πάντως φρόντισε αν το νυφικό σου είναι πολύ φορτωμένο, να μην το φορτώσεις κι αυτό με φιόγκους, στρας και κρύσταλλα. Be minimal!

3. Καλό θα είναι να μην αποφασίσεις τελευταία στιγμή για τα νυφικά παπούτσια. Φρόντισε να τα παραγγείλεις από νωρίς για να τα έχεις μαζί σου στις πρόβες και να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις στο νυφικό.

4. Πιο ψηλή από τον γαμπρό; Αν υπάρχει διαφορά ύψους, δεν θα ήταν άσχημο να σε δούμε με φλατ νυφικά παπούτσια.

5. Περπάτησε τα νυφικά παπούτσια στο σπίτι για να τα συνηθίσεις και μην ξεχάσεις να τα τρίψεις από κάτω για να μην γλιστράνε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ατυχήματα!
Πηγη:real.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: