Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μίλα Κούνις: A Woman We Love


είναι γλυκιά σαν κουφέτο
Eίναι γλυκιά σαν κουφέτο
Η Μίλα Κούνις είναι γλυκιά σαν κουφέτο, απίστευτα σέξι και τής αρέσει να προκαλεί αλλά μόνο μέσα από τους ρόλους της. Τι άλλο θες από την γυναίκα για την οποία θα συζητάς τα επόμενα χρόνια;


Από το κόκκινο χαλί δεν θα μπορούσε να λείπει. Και όχι μόνο εμφανίστηκε αλλά μας έκανε να νιώσουμε όπως εκείνα τα καρτούν που τους πετάγονται τα μάτια έξω και η γλώσσα ξετυλίγεται για πολλά μέτρα. Το μωβ αέρινο φόρεμα μαζί με την υπέροχη κόμμωση της ήταν αρκετά για να δημιουργηθεί μία τρομερή ησυχία όταν μιλούσε ακόμα και αν δεν είχες βάλει το mute στην τηλεόραση.



Έχει υπέροχα χείλη, είναι μικροσκοπική, με τρομερό βλέμμα. Βλέμμα που δεν ξέρεις πότε είναι προκλητικό και πότε αθώο αλλά δεν σε νοιάζει. Όλα αυτά τα υπέροχα χαρακτηριστικά εξηγούνται από μία λέξη. Είναι Ουκρανή. Εδώ στα μέρη μας γεννήθηκε πριν πάει στα ξένα. Είναι αυτό που λέμε μπουμπούκι του ανατολικού μπλοκ.
Αλλά δεν έχει μόνο υπέροχο πρόσωπο αλλά και υπέροχα πόδια. Μην βλέπεις που δεν τα δείχνει συχνά, το κάνει για να τα προσμένουμε σε κάθε της εμφάνιση.



Όταν βάλεις στο μυαλό σου και τις σκηνές που έχει παίξει, τότε τρελαίνεσαι, χάνεις τα λογικά σου, σου λασκάρει η βίδα και μαζί όλο το υδραυλικό σύστημα του εγκεφάλου. Λεσβιακές σκηνές όχι μόνο με την Νάταλι Πόρτμαν (και μόνο αυτό αρκούσε αλλά έχει και άλλο), αλλά και την Ζόε Σαλντάνα (αυτή που έπαιζε στο Avatar). Έχει παίξει και παθητικό και ενεργητικό ρόλο, δηλαδή τα ξέρει όλα τα κόλπα.


Βέβαια τώρα τέρμα αυτά. Η επόμενη ταινία είναι με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ –το «Friends with Benefits»-. Αμάν αυτός, όλες τις έχει δοκιμάσει. Ασταδιαλα. (Πάτα στην εικόνα να δεις το trailer)




Πηγη:yupi.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: