Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Κουνέλι VS Πεταλούδας Μάχη στήθος με μπούτι

Πριν από λίγες μέρες στην αρένα για να δει την επικότερη μάχη που έχει γίνει ποτέ. Κουνέλι εναντίον πεταλούδας. Ποιό θα επικρατήσει; Ποιο είναι το πιο εντυπωσιακό; Μία μάχη με πολλή γόβα, upskirt, στήθος και μπούτι.


Η «κουνελομάνα» μπαίνει εντυπωσιακά με ανύπαρκτο ροζ φόρεμα και ανοίγει τα πόδια στον κόσμο. Ο κόσμος επευφημεί, ζητωκραυγάζει, φωνάζει δυνατά. Ο ενθουσιασμός δεν μπορεί να κρυφτεί.
Η Χρύσα πρέπει να απαντήσει. Άμεσα, γρήγορα, επιβλητικά. Η απάντηση πρέπει να καθηλώσει το κοινό. Και τα καταφέρνει. Ανάβουν τα φώτα και ανάμεσα στο προσωπικό της Γκραν Κάνιον εμφανίζεται μία υπέροχη πεταλούδα. Όλοι μένουν άναυδοι. Κάνει αργές κινήσεις και ανοιγοκλείνει τα χέρια. Η πεταλούδα πετάει. EPIC.

Ο νικητής θα κριθεί στα σημεία. Η μάχη σκληρή. Το κοινό διχασμένο. Στο φωτεινό πίνακα θα εμφανιστεί το αποτέλεσμα. Η αγωνία στα ύψη. Το αποτέλεσμα: Ισοπαλία. Οι ψήφοι μοιρασμένες. Και οι δύο είναι χαρούμενες. Βγάζουν μαζί μία αναμνηστική φωτογραφία. Μία φωτογραφία που όλες οι φίλες έχουν στο άλμπουμ τους. Πλάτη με πλάτη, τακούνι με τακούνι. Μία «λέξη» ξεχειλίζει από αυτή τη φωτογραφία: Αγάπη.





Πηγή:allday-news

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: