Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ένα... ξεκαρδιστικό μωρό! (VIDEOS)

Αν δεν τα έχετε δει, αξίζει !!! Το μωρό είναι όλα τα λεφτά πολύ γέλιο
Περισσότεροι από 750.000 άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το βίντεο με τον μικρό Micah να ξεκαρδίζεται μέχρι δακρύων, αναδεικνύοντάς το ένα από τα δημοφιλέστερα βίντεο του Διαδικτύου.

Αν έχετε μια δύσκολη μέρα και απλώς θέλετε να χαμογελάσετε, ο δέκα μηνών Micah είναι η λύση.

Βλέποντας τον πατέρα του να σκίζει μία επιστολή όπου τον ενημέρωναν πως δεν προσελήφθη, ο Micah ξεσπά σε δυνατά γέλια.

Ο πατέρας του μικρού αγοριού, ο οποίος μόλις τελείωσε το ντοκτορά του στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Λούις, έκανε αιτήσεις για να βρει δουλειά ως καθηγητής.

Όταν έλαβε μία απορριπτική επιστολή άρχισε να τη σκίζει μπροστά στα μάτια του δεκάμηνου γιου του, ο οποίος μάλλον το βρήκε... ξεκαρδιστικό. «Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα αν σταμάτησε να αναπνέει από τα δυνατά γέλια!», ομολογεί ο 33χρονος άνδρας που δεν έχασε την ευκαιρία και πήρε σε βίντεο τη σκηνή.



Η ηθοποιός Alyssa Milano το ανέβασε στο tweeter και ο κόσμος ξετρελάθηκε με τον μικρό Micah που με τα γέλια του φτιάχνει το κέφι όλων! Το βίντεο το έχουν ήδη δει περισσότεροι από 750.000 άνθρωποι, ενώ ένα δεύτερο βίντεο που ο Micah παρακολουθεί τον πατέρα του να παίζει με το καλάθι απλύτων, έχει δεχθεί ήδη 6.000 «χτυπήματα».



Από τη στιγμή που το πρώτο βίντεο ανέβηκε στο tweeter από τη νεαρή ηθοποιό, οι γονείς του παιδιού δέχονται προτάσεις να πουλήσουν το βίντεο. Εκείνοι όμως δηλώνουν πως είναι για διασκέδαση και όχι για πώληση!.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: