Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Θρήνος για τους δύο αστυνομικούς (VIDEOS)


Συνάδερφοι, φίλοι αλλά και χιλιάδες απλοί πολίτες καταφθάνουν συνεχώς στο σημείο που δολοφονήθηκαν οι δύο αστυνομικοί.


Ανθοδέσμες με λευκά λουλούδια, κεριά αναμμένα, δεκάδες σημειώματα από ανθρώπους που δεν τους γνώριζαν βρίσκονται στο σημείο που έστησαν την δολοφονική ενέδρα οι δράστες που άδειασαν τα «καλάσνικωφ» πάνω στους τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας Δίας. Οι δύο δεν άντεξαν από τα τραύματα που δέχθηκαν στο κεφάλι και εξέπνευσαν.



Η κηδεία του Γιάννη Ευαγγελινέλη θα γίνει την Πέμπτη το μεσημέρι στις 3 το μεσημέρι στο νεκροταφείο του Περιστερίου ενώ η σορός του Γιώργου Σκυλογιάννη μεταφέρθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα στα Τρίκαλα. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στο ΙΝ. Αγίου Αθανασίου στα Τρίκαλα.



Η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών

Εξιτήριο παίρνει αύριο ο ένας αστυνομικός που έχει υποστεί σοκ. Ο άλλος συνάδελφος του έχει τραυματιστεί στη βουβωνική χώρα.

Σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν ψυχική διαταραχή έχει υποστεί, λόγω του ισχυρού σοκ μετά την επίθεση, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ο ένας τραυματίας φέρει θλαστικό τραύμα στο γόνατο και υποστηρίζεται ψυχολογικά ενώ αναμένεται να πάρει μεθαύριο εξιτήριο.

Ο δεύτερος τραυματίας αστυνομικός νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα με τραύμα στη βουβωνική χώρα από βλήμα το οποίο μπήκε στο σώμα από το δεξιό γλουτό και έχει βλάψει τη μηριαία φλέβα.

Χειρουργήθηκε επιτυχώς, έχει επαφή με το περιβάλλον, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς και μεταφέρεται στο Αττικό Νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί στη συνέχεια από αγγειοχειρουργό.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: