Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η σέξι Στικούδη στην... ταράτσα ( video )



Η Κατερίνα Στικούδη λικνίζεται σε μία ταράτσα, βάζοντας φωτιά στην ανδρική φαντασίωση. Αυτό είναι το concept του νέου video clip της, που γυρίζεται υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη.


Η σέξι παρουσιάστρια του «Mega Star» επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα, με ένα ολοκαίνουργιο single, τραγουδώντας μας: «Εξι εκατομμύρια τρόποι, να σε κερδίζω πρώτη, για να σ' αγαπήσω πρώτη...» .

Οπως είναι φυσικό, το βίντεο αναμένεται να ξεσηκώσει τους fans της όμορφης Κατερίνας και να τραβήξει όλα τα αντρικά βλέμματα.

«Θα βρεθώ μεταξύ άλλων σε μία ταράτσα ανάμεσα σε αρκετούς χορευτές και θα κάνουν μία υπέροχη χορογραφία. Θα το δείτε σύντομα», λέει γεμάτη ενθουσιασμό και ενέργεια η Κατερίνα στην εφημερίδα Espresso, που αυτή τη φορά παρουσιάζει το νέο της dance single μετά τα αγαπημένα «Τώρα», «Εμμονή» και «Αγγιξέ με».



Η πρώην παίκτρια του «Just the 2 of us», που διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα, είναι αποφασισμένη να μας εντυπωσιάσει, όχι μόνο με τα φωνητικά της προσόντα, αλλά και με την κίνηση της, καθώς θα λικνιστεί σε ρυθμούς ραπ, συνοδευόμενη από χορευτές του είδους.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της σε πολλούς καλλιτεχνικούς δρόμους, το νέο single της Κατερίνας αναμένεται να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα hits του καλοκαιριού.

ΠΗΓΗ: Espresso-real.gr



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: