Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

The Vanity Fair Oscar Party. Ποιοι σταρ έδωσαν το παρών;

Ποιες παρουσίες ξεχώρισαν;



Το πάρτι του περιοδικού Vanity Fair, μετά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ είναι θεσμός, και η φετινή χρονιά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Οι σταρ, μετά το τέλος της τελετής στο Kodak Theater, βρέθηκαν, ως είθισται, στο πάρτι του αμερικάνικου περιοδικού.

Η Cameron Diaz, σε μία εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ, ανέδειξε τα πού γυμνασμένα πόδια της, με πολύ κοντό φόρεμα και μποτάκια Jimmy Choo.

Η Gwyneth Paltrow εμφανίστηκε με το ίδιο Michael Kors φόρεμα που φόρεσε κατά τη διάρκεια της απονομής όταν, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το –υποψήφιο για Όσκαρ- τραγούδι, «Coming Home». Τα παπούτσια της είναι Christian Louboutin, και το clutch είναι το Cosmo του Jimmy Choo.
Η Madonna εμφανίστηκε με την κόρη της Lourdes, κάνοντας πραγματικότητα τον εφιάλτη κάθε 14χρονης κόρης: να είναι καλεσμένη στο πιο hot πάρτι της πόλης, αλλά να εμφανίζεται με την 52χρονη μητέρα της, η οποία έρχεται με άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα και –σαν να μην έφταναν όλα τ’ άλλα-, ποζάρει εκθέτοντας την πίσω όψη της (και είμαι άκρως ευγενική) στους φωτογράφους. Η βασίλισσα της pop φόρεσε μαύρο, δαντελένιο φόρεμα Francesco Scognamiglio, κορμάκι στο ίδιο χρώμα, γούνινο μαύρο γιλέκο και παπούτσια του YSL. H Lourdes, επέλεξε ένα φόρεμα με prints που παρέπεμπαν στους Αζτέκους, από την συλλογή που η ίδια σχεδιάζει με την μητέρα της, Material Girl.
Η Liv Tyler, με μαύρο Haute Couture φόρεμα του οίκου Givenchy, έφτασε στο πάρτι συνοδευόμενη από τον μπαμπά της, Steven
Η Jessica Biel επέλεξε στυλ 20’s, με μακρύ, χρυσό φόρεμα με παγιέτες.
Η Kate Beckinsale έφτασε φορώντας τουαλέτα με λεπτομέρειες από διαφάνεια στο –πλέον Οσκαρικό – μαύρο χρώμα, το οποίο συμπλήρωσε με ένα εξίσου οσκαρικό δαχτυλίδι
 


ΠΗΓΉ:STYLISTA.GR

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: