Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

To τελευταίο live του Bob Marley



Στις 21 Σεπτεμβρίου του 1980, ο Bob Marley κατέρρευσε ενώ έκανε τζόκιν στη Νέα Υόρκη. Δύο μέρες αργότερα και παρά την επιμονή όλων να την ακυρώσει, ο Marley έδωσε μια sold-out συναυλία – που ήταν και η τελευταία συναυλία του Marley, πριν πεθάνει από καρκίνο το 1981. Ο Marley δεν ήθελε να κάνει πίσω, ούτε να απογοητεύσει το κοινό του.


Κι αυτό είναι και το κυρίαρχο στοιχείο της ζωντανής ηχογράφησης από το Stanley Theatre του Pittsburgh της Pennsylvania. Η πρόκληση, η απείθεια και η ανυπακοή, το πείσμα που τον διακατέχει, ενώ ερμηνεύει τα τραγούδια του-συνθήματα. 30 χρόνια μετά, από τότε που ο Marley τραγουδούσε το “No Woman, No Cry”, το “Jamming” καθώς και το ανυπέρβλητο “Exodus”, από το ομώνυμο album του 1997 που έκανε γνωστή τη ρέγκε σε ολόκληρο τον κόσμο, η ζωντανή ηχογράφηση από το Stanley Theatre «αποτυπώνει» το πνεύμα του ανυπότακτου καλλιτέχνη και τον κόσμο του.

Διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, 2CD/3LP/και digital, το album BOB MARLEY & THE WAILERS–LIVE FOREVER ζωντανεύει ένα μυθικό βράδυ. Το δεκασέλιδο booklet της deluxe έκδοσης περιλαμβάνει πληροφορίες για την ιστορική συναυλία κι ανέκδοτες φωτογραφίες του καλλιτέχνη και της μπάντας του.

BOB MARLEY AND THE WAILERS - LIVE FOREVER
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL MUSIC
Πηγη:nooz.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: