Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Spring trends! Οι νέες τάσεις της μόδας προτείνουν jean... Παντού...

Το απόλυτο υλικό καθημερινής χρήσης, η πρώτη ύλη που αγαπάμε να φθείρουμε γίνεται πεδίο έμπνευσης και αφορμή για δημιουργία στα χέρια των σχεδιαστών!


Πέρσι το καλοκαίρι εντυπωσιαστήκαμε από το συνδυασμό τζιν παντελόνι - τζιν πουκάμισο! Φέτος το τζιν τρυπώνει παντού: καπαρντίνες, ολόσωμες φόρμες, φορέματα, τσάντες και καπέλα!
Πέρσι είδαμε σχεδιαστές όπως η Sophia Kokosalaki, ο Jean Paul Gaultier και η Vivienne Westwood να δημιουργούν με τζιν για τις εταιρίες Diesel Black Gold, Levi’s και Lee Jeans αντίσοιχα! Φέτος οι περισσότεροι σχεδιαστές ενσωματώνουν το τζιν ως πρώτη ύλη στις βασικές σειρές τους! Η επέλαση του τζιν ξεκίνησε!



Εάν πέρσι ήταν ένας στιλιστικός πειραματισμός φέτος είναι νομιμοποιημένη κομψότητα! Ο συνδυασμός του παντελονιού με το πουκάμισο ή τοπ σε τζιν επιβάλλεται για κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα! Σχεδιαστές όπως Elie Tahari και Derek Lam δημιουργούν θερινά denim casual looks ενώ στoν οίκο Just Cavalli συνδυάζονται διαφορετικές υφές και αποχρώσεις του ίδιου υλικού σε μια ολόσωμη φόρμα. 



Τα φορέματα από τζιν κάνουν απόβαση στο καλοκαίρι του '11! Είναι άνετα, δροσερά και πολύ χαλαρά! Μπορείς να τα φορέσεις με φλατ το πρωί ή με πλατφόρμες το βράδυ! Μια ταμπά ζώνη στη μέση είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνει style up σε ένα απλό φόρεμα! Είτε προτιμάς τις minimal oversized γραμμές της Stella McCartney είτε τα "american housewife" chic τωνD&G και των Twenty8Twelve θα βρεις το ιδανικό για το προσωπικό σου στιλ.

Το τζιν συνεχίζει την επεκτατική πολιτική του και στα αξεσουάρ! Καθημερινές τσάντες και πορτοφόλια από τους D&G, καπέλα από τον Just Cavalli και φουλάρια από τη Diesel Black Gold αποδεικνύουν ότι το denim μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κομμάτι!
πηγη:tlife


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: