Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Solo καριέρα ξανά για τον Robbie;


Νέο δισκογραφικό συμβόλαιο προσέφερε στον Robbie Williams η δισκογραφική των Take That, Universal, σύμφωνα με δημοσιεύματα.


Ο 37χρονος τραγουδιστής, που το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στο συγκρότημα των Take That αλλά και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ayda Field, ως solo καλλιτέχνης είχε συμβόλαιο με την ΕΜΙ και όχι την Universal.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής έχει προσηλωθεί στους Take That και ανυπομονεί για την παγκόσμια περιοδεία τους, αλλά εξαρχής σκόπευε να συνεχίσει και τη solo καριέρα του. Πηγές αναφέρουν ότι ο Robbie εντυπωσιάστηκε από το πως η Universal χειρίστηκε διαφημιστικά την επανένωση των Take That κι έτσι δεν αποκλείεται να την προτιμήσει αντί για την ΕΜΙ, ωστόσο "δεν υπάρχει βιασύνη, προς το παρόν ασχολείται αποκλειστικά με τους Take That και την προώθηση του νέου τους album".

To "Progress" έσπασε κάθε ρεκόρ τον Νοέμβριο, αφού πούλησε 235.000 αντίτυπα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, ενώ λίγους μήνες αργότερα 1,1 εκατομμύριο εισιτήρια για την περιοδεία των Take That έφυγαν από την πρώτη ημέρα προπώλησης.


πηγή:mad.tv

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: