Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

O Robert Pattinson δεν τα πάει και πολύ καλά με τον εαυτό του

Θαυμάζει τη ζωή του Charlie Sheen και χαρακτηρίζει την σχέση του με την Kristen Stewart «τραυματική». Αυτά σου κάνουν τέσσερες ταινίες «Twilight».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Vanity Fair, ο Robert-λαμπυρίζον βαμπίρ-καρδιοκατακτητής-Pattinson, μίλησε αρκετά ανοιχτά για την ζωή του μετά την εξωφρενική επιτυχία της σειράς ταινιών «Twilight», η οποία ζωή δεν είναι και πολύ ενδιαφέρουσα, εδώ που τα λέμε.
Λέει o Pattinson, σε κάποιο σημείο: «Έσω γίνει πολύ βαρετός. Έχω «στεγνώσει». Έχω σχεδόν σταματήσει να κάνω οτιδήποτε. Δεν αλλάζω ποτέ το κανάλι στην τηλεόρασή μου. Απλώς βλέπω συνέχεια επαναλήψεις του «House of Payne» και του «Two and a half men». Θεέ μου, ακούγομαι τόσο αποτυχημένος...».
Η αλήθεια είναι, Robert, πως θα συμφωνήσουμε μαζί σου.
Στην προσπάθειά του να εξηγήσει το πόσο τον έχει επηρεάσει όλη αυτή η ξαφνική δημοσιότητα, λέει λίγο πιο κάτω: «Αυτό το πράγμα που όλοι σε αναγνωρίζουν... Είναι περίεργο γιατί οι άνθρωποι έχουν αυτή τη μονόπλευρη σχέση μαζί σου, όπου βλέποντας απλώς μια φωτογραφία σου πιστεύουν πως σε γνωρίζουν καλύτερα και από τους φίλους τους. Ούτε εγώ ο ίδιος δεν ξέρω τόσο καλά τον εαυτό μου.»
Όταν η κουβέντα πήγε στη σχέση του με την συμπρωταγωνίστριά του Kristen Stewart, με την οποία είναι ζευγάρι στη ζωή, ο Pattinson δεν ξέφυγε από το ύφος θλίψης και μιζέριας που είχε μέχρι τώρα, αν και κάπως το έσωσε στην πορεία: «Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά τραυματική εμπειρία. Όταν το «Twilight» τελειώσει, τα media θα χάσουν το ενδιαφέρον τους για την σχέση μας, δεν θα υπάρχει τίποτα να σχολιάσουν. Δεν θα ταιριάζει πλέον με τους τίτλους της επικαιρότητας. Αλλά η Kristen είναι μια εξαιρετικά συγκεντρωμένη ηθοποιός. Είναι cool. Είναι αυτό που πραγματικά είναι, μια αληθινή ηθοποιός, ενώ εγώ... δεν ξέρω τι είμαι στην πραγματικότητα.»
Και για να ολοκληρώσει όλο αυτό το παραλήρημα αυτολύπησης και απαισιοδοξίας, ο Robert είπε για τον συνάδελφό του Charlie Sheen και τις τελευταίες περιπέτειές του: «Μου αρέσουν οι τρελοί άνθρωποι που δεν τους καίγεται καρφάκι για το τι θα πει ο κόσμος».
Εμείς απλώς ελπίζουμε να περάσει κάποιο διάστημα γυρίζοντας ταινίες πολύ μακριά από το concept του Twilight, μήπως και δει λίγη χαρά το παιδί κάποια στιγμή, αμαρτία είναι.
πηγη:queen.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: