Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Έλενα Παπαρίζου: Number one και πάλι



Νumber one και πάλι στην Έλενα! Το νέο single «Βaby it's over» της Έλενας Παπαρίζου έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Ακούγεται σε πολλούς ξένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και στο Διαδίκτυο -σημειώνοντας περισσότερα από 800.000 κλικ- έχει ξεπεράσει ακόμα και τη Lady Gaga.


Το ευρωπαϊκό όνειρο της Έλενας Παπαρίζου γίνεται πραγματικότητα. Αυτό που δεν κατάφερε μετά τη νίκη της στη Eurovision φαίνεται πως το πετυχαίνει αυτή την περίοδο που αναμφισβήτητα είναι πιο ώριμη από καλλιτεχνικής πλευράς. Με το που κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι έγινε χαμός και κυρίως από τους αμέτρητους φαν της στο Διαδίκτυο που έσπευσαν να το ακούσουν.

Επίσης δεν είναι λίγα τα ευρωπαϊκά sites που φέρνουν το «Βaby it's over» στην κορυφή της προτίμησής τους. Ανάμεσα τους και το γνωστό ισπανικό site propelera.net που το ανέδειξε πρώτο, αφήνοντας πίσω διεθνούς φήμης τραγουδίστριες όπως είναι η Lady Gaga και η Jennifer Lopez.

Το νέο τραγούδι της Ελενας, εκτός από την ηλεκτρονική του μορφή, θα συμπεριληφθεί και σε μια συλλογή με best of κομμάτια της τραγουδίστριας, η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, που όπως μάθαμε τα γυρίσματά του θα ξεκινήσουν σύντομα.

Η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο «Διογένης Studio» με τον Αντώνη Ρέμο και παράλληλα δίνει συναυλίες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε στη Βουλγαρία σημειώνοντας πολύ μεγάλη επιτυχία.
Πηγη:myworld.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: