Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η Σκάρλετ ποζάρει με διάθεση ρετρό για τη Mango

Η Σκάρλετ Γιοχανσον, το "μωρό της χρονιάς" που πέρασε, έβαλε τα ανοιξιάτικά της και ποζάρει για την κολεξιόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι της εταιρίας Mango.


Η καινούργια καμπάνια της διάσημης φίρμας ρούχων, έχει ρετρό στυλ με έντονα χρώματα σε κάζουαλ σχέδια από τα οποία δεν λείπει η κομψότητα μιας σταρ.
Ροζ μακρυά τουαλέτα με έναν ώμο!
Ροζ μακρυά τουαλέτα με έναν ώμο!

Η 24χρονη Γιόχανσον που ξεπέρασε πολύ γρήγορα το πρόσφατο διαζύγιό της με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινοντς, ποζάρει με κοντό καρέ σαν μεγάλη σταρ της δεκαετίας του 70 και γοητεύει το φακό του Mario Sorrenti. Είναι η τέταρτη σεζόν που η πανέμορφη ηθοποιός αποτελεί το βασικό πρόσωπο στις καμπάνιες της εταιρίας Mango.

Η εν λόγω καμπάνια που φέρει τον τίτλο "Modernist Resort" είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 70 και όσον αφορά τη γραμμή που ακολουθεί, κυριαρχούν οι πιέτες ενώ το ναυτικό λουκ είναι παρόν. Τα αξεσουάρ χρησιμεύουν για να κάνουν το στυλ πιο ενδιαφέρον αλλά είναι διακριτικά.

Η Mango που αγκαλιάζει το ρετρό στυλ, δίνει σχέδια και χρώματα που ταιριάζουν με τη απλότητα που διαθέτουν σε κάθε γυναίκα, δίνοντάς της το classκαι τη φινέτσα μιας σταρ, όπωςείναι και η Σκάρλετ άλλωστε.

Πάρε μια γεύση από τη φωτογράφιση της Σκάρλετ στο βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: