Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Σημαντικές αλλαγές στο κουμπί Like του Facebook


Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου του Facebook, Malorie Lucic, στην ιστοσελίδα Μashable, το κουμπί Like είναι η “συνιστώμενη λύση για να πάμε μπροστά,”
και ονόμασε τις αλλαγές ως ένα “τέστ” για να κριθεί η αντίδραση των χρηστών και των developers…

Ο ρόλος λοιπόν του πασίγνωστου κουμπιού Like button για websites τρίτων γίνεται πιο ευρύς και ίσως να οδηγήσει στο να καταργηθεί το γνωστό Share button σύντομα.

Τώρα λοιπόν αν κάνετε κλικ στο κουμπί Like σε ένα site ή ένα άρθρο, η δημοσίευση θα εμφανιστεί στο wall της σελίδας σας με ένα thumbnail, ένα κουτί για τίτλο και μια επιλογή για σχόλιο. Με άλλα λόγια, το κουμπί Like θα δουλεύει όπως το Share.

Προηγουμένως το Like σε site άλλων είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα link στον “τοίχο” του χρήστη και μπορεί να μην το έβλεπαν ποτέ άλλοι. Το νέο Like με αυτή τη λειτουργία υπάρχει το ενδεχόμενο να τραβήξει πιο πολύ την προσοχή άλλων “φίλων” και να δώσει περισσότερες επισκέψεις σε περιεχόμενο τρίτων.

Το Facebook δουλεύει πάνω στην αναβάθμιση του Like εδώ και μήνες, ενώ για την ώρα, θα προσφέρει παράλληλα και τη λειτουργία του Share. Το Inside Facebook αναφέρει πως το Facebook έχει ήδη αφαιρέσει αναφορές στο κουμπί Share από τα έγγραφα για τους developers.

ΠΗΓΗ: GADGETFREAK.GR

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: