Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ο Karl Lagerfeld μιλάει για την απόλυση Galliano

Ο Kaiser δηλώνει «έξαλλος»


Πολλοί σημαντικοί άνθρωποι της μόδας ξεκίνησαν να σχολιάζουν σήμερα τo σοκαριστικό γεγονός της απόλυσης του John Galliano από τον οίκο Dior. Ο Karl Lagerfeld, μιλώντας στο WWD, δήλωσε «έξω φρενών» με τα γεγονότα, προσθέτοντας ότι το πλήγμα για τον όμιλο LVMH, -ο οποίος προσέλαβε το 1995 τον Galliano ως διευθυντή δημιουργικού του οίκου Givenchy, μεταφέροντας τον στον Dior ένα χρόνο αργότερα- είναι τεράστιο.

«Είμαι έξαλλος από αυτό που έγινε. Το ερώτημα δεν είναι πλέον αν είπε ό, τι υποστηρίζουν ότι είπε. Η εικόνα του μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο και είνναι μία πολύ άσχημη εικόνα για το χώρο της μόδας, γιατί ο κόσμος θα πιστεύει ότι όλοι οι σχεδιαστές είναι έτσι. Αυτό είναι που με τρελαίνει σε όλη την ιστορία».

Ο σχεδιαστής του οίκου Chanel είπε ακόμα ότι «ο χώρος της μόδας είναι ένας παγκόσμιος χώρος και, τη σημερινή εποχή με την κυριαρχία του internet, πρέπει κανείς να είναι πιο προσεκτικός από ποτέ, ειδικά αν είναι διάσημος. Δεν μπορείς να γυρνάς μεθυσμένος στους δρόμους- υπάρχουν πράγματα που απλώς δεν μπορείς να κάνεις. Είμαι έξαλλος με τον Galliano λόγω του μεγάλου κακού που έκανε στον LVMH αλλά και στον πρόεδρο του ομίλου, Bernard Arnault, που είναι φίλος μου, και ο οποίος τον υποστήριξε περισσότερο από οποιονδήποτε σχεδιαστή του ομίλου, γιατί ο Dior είναι ο αγαπημένος του οίκος».


Πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: