Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Πέθανε η σταρ του Hollywood Jane Russell


Tο αντίπαλο δέος της Marilyn Monroe στη θρυλική ταινία «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές» «έφυγε» σε ηλικία 89 ετών.

H Ernestine Jane Geraldine Russell, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, πέθανε σε ηλικία 89 ετών, όπως έγραψαν χθες Δευτέρα οι «Los Angeles Times» επικαλούμενοι τον γιο της, Buck Waterfield.


Η ηθοποιός και sex symbol τις δεκαετίες ΄40 και ΄50, πέθανε στο σπίτι της, στην πόλη Σάντα Μαρία της Καλιφόρνιας χωρίς να γίνει γνωστή η αιτία θανάτου.
Την πανέμορφη μελαχρινή ηθοποιό είχε ανακαλύψει ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Howard Hughes δίνοντάς της την ευκαιρία να είναι στην ταινία «Western The Outlaw» το 1941. Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος αρνήθηκε να υποκύψει στην PCA (επιτροπή λογοκρισίας) λόγω του ότι η πρωταγωνίστρια έδειχνε πολύ περισσότερη σάρκα από όσο ήταν επιτρεπτό εκείνη την εποχή. Τελικά ο Hughes υπερίσχυσε και η ταινία έγινε μεγάλη εμπορική επιτυχία, ακόμη και σε συντηρητικές περιοχές των Η.Π.Α.

Όμως ο πιο διάσημος ρόλος της ήταν δίπλα στη Marylin Monroe στην ταινία του 1953 «Οι Άνδρες Προτιμούν τις Ξανθές». Η πανέμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε επίσης σε δεκάδες ταινίες δίπλα σε ονόματα όπως ο Robert Mitchum, ο Frank Sinatra, ο Bob Hope και ο Victor Mature.
Γεννημένη στη Minnesota το 1921, μετεγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στο Los Angeles σε μικρή ηλικία. Παντρεύτηκε τρεις φορές και είχε τρία υιοθετημένα παιδιά. Ήταν επίσης η διοργανώτρια εβδομαδιαίων συναντήσεων μίας ομάδας μελέτης της Βίβλου για τους πιστούς χριστιανούς του Hollywood.
Η Etta Waterfield δήλωσε συγκινημένη ότι η Russell ήταν πάντα ενεργή στην τοπική τους κοινότητα μέχρι που αρρώστησε πριν από μερικές εβδομάδες.«Πάντα έλεγε ότι θα πεθάνει επάνω στη σέλα και ότι δεν πρόκειται να κάτσει σπίτι και να γίνει μια γριά. Και αυτό ήταν που έκανε. Πέθανε επάνω στη σέλα».
Πηγη:agelioforos.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: