Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Τίτλοι τέλους για τους Faithless



Μετά από δεκαπέντε χρόνια επιτυχημένης καριέρας, οι Faithless αποφάσισαν να διαλυθούν! Το διάσημο συγκρότημα αναφέρει πως η περιοδεία που πραγματοποιούν αυτό το διάστημα είναι για να πουν 'αντίο και ευχαριστώ' στους θαυμαστές τους. Την είδηση ανακοίνωσε ο frontman Maxi Jazz στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας...


"Μετά από 15 χρόνια κοινής δημιουργικής πορείας, θεωρώ ότι ολοκληρώσαμε την συλλογική μας προσπάθεια και είναι καιρός πια να επιστρέψουμε το 'βιβλίο στην βιβλιοθήκη'", έγραψε ο Jazz και ευχαρίστησε τους fans των Faithless για την αφοσίωση τους όλα αυτά τα χρόνια.

"Ζήσαμε μαζί σας την πιο απίστευτη, επική, συγκινητική εμπειρία μέσα από πολλά χρόνια και άπειρα μίλια διαδρομών. Ποτέ δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως ένας δεσμός θα μπορούσε να διαρκέσει τόσο πολύ", σημείωσε ο ίδιος και τόνισε πως από την πορεία των Faithless έχει αναμνήσεις που θα τον συντροφεύουν ακόμη και στην επόμενη ζωή του.

Οι Faithless σχηματίστηκαν το 1995, με βασικά μέλη τους Rollo, Sister Bliss, Maxi Jazz. Το τελευταίο τους album, με τίτλο 'The Dance', κυκλοφόρησε το περασμένο έτος, ενώ ανάμεσα στις μεγάλες τους επιτυχίες περιλαμβάνονται και τα τραγούδια 'God Is A DJ', 'We Come 1' και 'Insomnia'.
Πηγη:nooz.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: