Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η κριτική επιτροπή της Eurovision

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα της πενταμελούς επιτροπής, η οποία θα επιλέξει μαζί με το κοινό ποιο θα είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.


Πρόεδρος της επιτροπής, θα είναι η Διευθύντρια Προγράμματος Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Μαρία Λαχανά. Τα μέλη θα είναι ο αρχιμουσικός Ανδρέας Πυλαρινός, ο στιχουργός Γιώργος Παυριανός, η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα αλλά και ο Γενικός Διευθυντής Ρ/Σ Athens Dee Jay, Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Πρώτοι θα παρουσιάσουν το τραγούδι τους τα Κόκκινα Χαλιά και θα ακολουθήσουν οι Βαλάντω Τρύφωνος , Τριημιτόνιο, Αντιγόνη Ψυχράμη, Λούκας Γιώρκας και Νίκη Πόντε. Η σειρά προέκυψε ύστερα από κλήρωση.

Το τραγούδι που θα επιλέξουν κοινό και κριτική επιτροπή θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision στις 10 Μαϊου. Κάποιες από τις χώρες που θα βρίσκονται στον ίδιο ημιτελικό είναι η Τουρκία, η Αλβανία, η Ρωσία, η Κροατία και η Μάλτα.

Απευθείας το εισιτήριο για τον τελικό που θα γίνει στις 14 Μαϊου στο Ντίσελντορφ πήραν τo Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία καθώς και η χώρα που κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό, η Γερμανία.

ΠΗΓΗ: www.golema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: