Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε τις πρόβες στο Dancing with the Stars

Στο «ζέσταμα» συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς – όπως και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές – για το Dancing with the Stars.


Με γκρι φόρμα και μικροσκοπικό σέξι τοπ, η τραγουδίστρια έκανε πρόβες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Ο χορογράφος της της μαθαίνει βήμα προς βήμα, κίνηση προς κίνηση όλο το κομμάτι με το οποίο θα διαγωνισθεί στην πρεμιέρα του σοου σε λίγες ημέρες. Ο φακός κατέγραψε το καλογυμνασμένο κορμί της, το οποίο, σύμφωνα με τον χορευτή της, βοηθάει πολύ στην εκμάθηση του χορού.

«Με αγχώνει το γεγονός ότι είναι κάτι καινούριο για εμένα, καθώς πρόκειται για κάτι που δεν το έχω ξανακάνει, αλλά ταυτόχρονα είμαι και πάρα πολύ ενθουσιασμένη γιατί μου αρέσει πάρα πολύ ο χορός. Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ καλό να υπάρχει ανταγωνισμός, γιατί αυτό βγαίνει σε καλό για εμάς που διαγωνιζόμαστε», δήλωσε μετά το τέλος της πρόβας η τραγουδίστρια που είναι πιο αδύνατη από κάθε άλλη φορά.

Ανάμεσα σε άλλους που «συνελήφθησαν» ήταν η Νατάσα Καλογρίδη, ενώ στο φουλ των προετοιμασιών βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την πρόβα της Αγγελική Ηλιάδη από την Πρωινή Μελέτη.






Πηγή:madata.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: