Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Βικυ Καγιά: "Ο ύπνος είναι το καλύτερο botox"



«Εκτός από τον καλό μεταβολισμό που έχω, με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι αθλούμαι από μικρή ηλικία.
Έτσι, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το βάρος μου» αποκαλύπτει στο OK! η Βίκυ Καγιά, που έχει ύψος 1,77 και ζυγίζει πενήντα πέντε κιλά. «Αν δεν είχα ασχοληθεί με το μόντελινγκ είναι πολύ πιθανό να έδινα λιγότερη σημασία στη σιλουέτα μου. Μια γυναίκα, όμως, πρέπει να είναι επιμελής τόσο με το σώμα της όσο και με το πρόσωπό της».

«Δεν ακολουθώ κάποιον εξεζητημένο τρόπο διατροφής. Φροντίζω όμως ώστε στο μενού της εβδομάδας να υπάρχουν απαραιτήτως φρούτα, σαλάτες, άφθονο νερό και φρέσκοι χυμοί» εξηγεί. Στη διατροφή της ακολουθεί έναν χρυσό κανόνα: «Πρέπει να έχουμε πέντε γεύματα την ημέρα και να τρώμε λίγο απ’ όλα. Είναι καλό να κάνουμε μικρά συχνά γεύματα. Ποτέ δεν πρέπει να αφήνουμε το στομάχι μας άδειο και να νιώθουμε ότι πεινάμε».

Ημερήσιο πρόγραμμα
Η ημέρα της αρχίζει με ένα μπολ δημητριακά και γάλα, ένα φρούτο και ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι. Διαφορετικά μπορεί να επιλέξει
κρουασάν με βούτυρο και μαρμελάδα. Το δεκατιανό της είναι τοστ με γαλοπούλα και τυρί ή ένα μήλο. Για το μεσημεριανό της επιλέγει φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, σπαγγέτι με φρέσκιες ντομάτες, λαδερά με ιδιαίτερη προτίμηση στα φασολάκια, ή γεμιστά με ρύζι, που είναι σπεσιαλιτέ της μητέρας της. Το βραδινό της είναι ή το μεσημεριανό φαγητό σε μικρότερη ποσότητα, είτε φρούτα. Στις νυχτερινές εξόδους της επιτρέπει στον εαυτό της καμιά φορά να πιει μόνο ένα ποτήρι λευκό ή κόκκινο κρασί, ή ένα ποτήρι σαμπάνια.

Yoga & Pilates
Αγαπά το σώμα της και το φροντίζει με την κατάλληλη γυμναστική. «Ασκούμαι δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Χαλαρώνω, ηρεμώ και μου αφαιρεί την ένταση». Συγκεκριμένα επιλέγει να κάνει yoga, gyrotonics και pilates mat.
Πηγη:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: