Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Μάσκαρα η απαραίτητη!



Δε χρειάζεται να καταφύγεις στις ψεύτικες βλεφαρίδες για να έχεις έντονο, σαγηνευτικό βλέμμα… Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και θ έχεις πάντα εντυπωσιακές βλεφαρίδες που καθηλώνουν…

Ναι στο σέρουμ: Τα δυναμωτικά σέρουμ χαρίζουν στις βλεφαρίδες σου την απαραίτητη δύναμη αφού είναι ειδικά σχεδιασμένα για να τις κάνουν να «φαίνονται» περισσότερο. Άπλωσε το σέρουμ και θα δεις αμέσως τις βλεφαρίδες σου πιο πυκνές και μακριές.

Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού: Το ντεμακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό για τη μελλοντική πορεία των βλεφαρίδων σου! Αν δε θέλεις να τις δεις να πέφτουν η μία μετά την άλλη, πριν πέσεις για ύπνο κάθε βράδυ να ξεβάφεσαι καλά σε πρώτη φάση. Σε δεύτερη φάση το βασικό είναι να επιλέγεις ένα απαλό ξεβαφτικό ματιών που δε θα σε ενοχλεί ακόμη και όταν φοράς φακούς επαφής.

Τρίψιμο τέλος: Όπως βάφεσαι μην τρίβεις πολύ τα ματάκια σου γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι εκτός από τη μάσκαρα θα φύγουν μαζί και καμιά δεκαριά βλεφαρίδες.

Βιταμίνη Ε για πάντα: Η βιταμίνη Ε ή το έλαιο βιταμίνης Ε είναι ό,τι καλύτερο για τις βλεφαρίδες σου μετά τον καθαρισμό. Το συγκεκριμένο έλαιο θρέφει σε βάθος τις βλεφαρίδες και τις δυναμώνει με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην «πέφτουν» εύκολα αλλά και να δυναμώνουν.

Ανανέωση του νεσεσέρ των καλλυντικών σου: Ξέρεις πολύ καλά ότι τα καλλυντικά σου και ειδικά τα είδη μακιγιάζ έχουν ένα συγκεκριμένο χρόνο ζωής. Μην κρατάς τη μάσκαρα πάνω από 5 με 6 μήνες και προς Θεού μην χρησιμοποιείς προϊόντα που υπάρχουν στο νεσεσέρ σου πάνω αυτό το χρονικό διάστημα.

Μην το παρακάνεις με τη μάσκαρα: Η μάσκαρα μπορεί να κάνει τις βλεφαρίδες σου πυκνές και μακριές όμως μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στα βλέφαρα σου. Δεν είναι ανάγκη να φοράς κάθε μέρα στο γραφείο μάσκαρα και να βάφεσαι σαν να έβγαινες για ποτό. Λίγη διάφανη μάσκαρα θα τονώσει τις βλεφαρίδες σου χωρίς να τις ταλαιπωρεί καθημερινά και εσύ θα είσαι μια κούκλα από το πρωί ως το βράδυ!
Πηγη:newsbomb.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: